Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl

Care24 App


Heb je een zorgalarm van Home8care, dan kun je gratis gebruik maken van de Home8 Care24 app (iOs en Android). Deze app werkt samen met de Home8 app en fungeert als een mobiel valalarm, mobiele paniekknop en GPS Tracker in één.

Wanneer de Care24 app een val detecteert, of de paniekknop wordt geactiveerd, zul je en eventueel geautoriseerde contacten direct een waarschuwing ontvangen. Door de ingebouwde GPS Tracker is eenvoudig de locatie te bepalen en kun je direct ondersteuning bieden.

Care24 App - Twee apps, verschillende functies

Twee apps, verschillende functies


Zowel de Home8 app als de Care24 app download je gratis op jouw mobiele apparaten voor Android (Google Playstore) en iOs (Apple App Store). De eigenaar (zorgverlener en/of familie) van het Home8 zorgsysteem bedient deze op zijn of haar smartphone in de Home8 app. De Care24 app is daarentegen speciaal ontwikkeld om de zorgbehoevende buitenshuis te ondersteunen.

Waar het valalarm, de paniekknop en de geo-fence sensor de zorgbehoevende in huis bescherming bieden, neemt de Care24 app deze taken buitenshuis over. Personen hoeven hiervoor alleen hun smartphone mee te nemen. In de app kan de zorgbehoevende de paniekknop indrukken om direct (nood)contacten in te schakelen. Maakt hij of zij een val, dan verstuurt de app meteen een melding naar de zorgverleners. Ook houdt de app de locatie bij, zodat zorgverleners en/of familie de zorgbehoevende ten alle tijden kunnen lokaliseren.

Vals alarm? Geen probleem


Heeft de Care24 app een val gedetecteerd, maar blijkt het toch vals alarm te zijn? Geen probleem. De eigenaar van de smartphone met de Care24 app (zorgbehoevende) kan eenvoudig de melding annuleren wanneer de gedetecteerde gebeurtenis vals alarm is.

Care24 app


Wanneer de Care24 app een val detecteert, of de paniekknop wordt geactiveerd, ontvangen geautoriseerde contacten direct een waarschuwing. Door de ingebouwde GPS-tracker is eenvoudig de locatie te bepalen en kan er meteen ondersteuning worden geboden.

Care24 App - Care24 app

Snelle en eenvoudige installatie


Zoals elk product van Home8, is ook de Care24 app eenvoudig te installeren en te bedienen. Als zorgprofessional, familielid en/of mantelzorger download en installeer je de Home8 app op je smartphone of tablet. Vervolgens installeer je de Care24 app op de smartphone van de persoon die je wilt beschermen (zorgbehoevende). Daarna voeg je deze smartphone als sensor toe aan je eigen Home8 systeem in de app op je eigen smartphone. Let op: je moet deze smartphone wel binnen handbereik hebben om dit te kunnen doen. Open hiervoor de Home8 app op je eigen apparaat, ga naar ‘Apparaatbeheer’ in het zijmenu en tik op het ‘+’-teken naast sensor om de Care24 app als sensor toe te voegen. Scan de Care24 QR Code op de smartphone van de zorgbehoevende met je eigen apparaat en zorg dat Locatievoorzieningen aan staan in de Care24 app. Je hebt nu de smartphone als sensor toegevoegd en kunt nu toezicht houden op de veiligheid van jouw dierbare en/of de zorgbehoevende.

Care24 App - Snelle en eenvoudige installatie
  • Ook verkrijgbaar op:
  • Amazon
  • Coolblue
  • Bol
  • Hubo
  • Epine
  • Kieskeurig