Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl

Home8 - Meer dan alleen een alarmsysteem


Home8 is een betaalbare, complete en makkelijke oplossing voor iedereen die zijn of haar huis, dierbaren en bezittingen wil beschermen én graag een stukje extra comfort toevoegt aan het dagelijks leven. Een slim doe-het-zelf alarmsysteem, eenvoudig te bedienen in de overzichtelijke Home8 app. Naar keuze in te delen en oneindig uitbreidbaar. Waarom zou je een vreemde vertrouwen om je huis te bewaken? Home8 zorgt ervoor dat familieleden, buren en hulpverleners gezamenlijk op een slimme manier je bezittingen en dierbaren beschermen. Met alle innovatieve apparaten, variërend van slimme alarmsystemen, camerabeveiliging, domotica en zorg. Daarnaast biedt Home8 niet alleen volop slimme functionaliteiten, maar ook koppelingen met een breed scala aan externe apparaten van andere merken. En het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is verbinding maken in de app.

Alles in huis voor 'n veiliger thuis ®

 • Slimste alarmsysteem van Nederland
 • Doe-het-zelf: installeren binnen 30 minuten
 • Slimme mix van gebruikers, locaties en functies, alle aangesloten apparaten te bedienen vanuit één app
 • Gratis verzenden en retourneren

Veiligheid & Beveiliging

Speciale veiligheidstoepassingen beschermen jou en jouw eigendommen tegen gevaren zoals brand en waterschade. En met een alarmsysteem van Home8 ben jij inbrekers altijd een stap voor. Dag én nacht.

Video toezicht

Met de unieke videoverificatie van Home8, waarbij (nood)situaties meteen op camera worden vastgelegd,  ben jij altijd op de hoogte en kun je alarmmeldingen zelf verifiëren.

Zorg

De speciale zorgtoepassingen van Home8 ondersteunen zorgverleners en maken het mogelijk voor hulpbehoevenden om zelfstandig thuis te blijven wonen.

Energie controle

Ook energieverbruik controleer je met Home8. Regel de stroomtoevoer van al jouw elektrische apparaten en verbindt Home8 met slimme thermostaten om de temperatuur in huis zelf te reguleren.

Automatisering

Maak jouw huis of bedrijf niet alleen veilig, maar ook extra comfortabel. Bedien elektronica, deuren en je alarmsysteem op afstand.

Home8 - Meer dan alleen een alarmsysteem -

Eén app voor volledige controle


Home8 biedt volledig overzicht en controle via de slimme Home8 applicatie waarmee jij als gebruiker overal en altijd het systeem kunt bedienen en configureren. Schakel het systeem aan- of uit, bekijk jouw videomateriaal, regel de temperatuur, open de garagedeur of waarschuw de politie, zend bewijs door en deel videomateriaal. Allemaal met één enkele klik. Houdt gemakkelijk toezicht op meerdere locaties, zoals je vakantiehuis of bedrijf. Bovendien zijn jouw video- en accountgegevens gegarandeerd veilig door bescherming van meerdere gepatenteerde firewalls en een eigen gesloten systeem.

Met de Home8 app kan jij als gebruiker dus dag en nacht volgen wat er gebeurt en actie ondernemen wanneer de situatie daarom vraagt. Dat is de basis van de videoverificatie van Home8: de sensoren en camera’s signaleren bijvoorbeeld het openen van een deur, jij of andere gebruikers ontvangen hiervan een melding met beelden in de app en controleren vervolgens direct zelf of er hulp nodig is. Is dit het geval, dan kan je deze hulp eveneens eenvoudig inschakelen via de app. Home8 is daarbij het enige systeem in Nederland waarbij je hulpdiensten ook meteen kunt voorzien van bewijs. Is de deur bijvoorbeeld geopend door een inbreker? Dan deel je de bijbehorende beelden gemakkelijk en snel met de politie. Deze opzet is bewezen effectief en bespaart kosten. Tussenkomst van een dure meldkamer of een duur callcenter is immers niet meer nodig en valse alarmmeldingen zijn definitief verleden tijd.

Home8 - Meer dan alleen een alarmsysteem -

Breed toepasbaar alarmsysteem


Het Home8 alarmsysteem is toe te passen op meerdere gebouwen en toegankelijk voor meerdere personen tegelijk. Je kunt verschillende geautoriseerde gebruikers toevoegen, die net als jij een melding ontvangen wanneer er iets gebeurt. Daarbij zijn meerdere gebouwen te integreren: heb je bijvoorbeeld een huis en een bedrijf, dan kunnen beiden met Home8 worden beveiligd. Geautoriseerde gebruikers, noodcontacten en lokale hulpdiensten kunnen naar eigen inzicht worden toegevoegd. Jijzelf houdt gemakkelijk overzicht over alle apparaten, contacten en gebouwen in de app.

Home8 - Meer dan alleen een alarmsysteem - Schaalbaarheid
 • Ook verkrijgbaar op:
 • Amazon
 • Coolblue
 • Bol
 • Hubo
 • Epine
 • Kieskeurig