Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl

IoT Link App


Met de IoT Link app (Android) kun je een smartphone gebruiken als zogenaamde 'gateway' om de sensoren en camera's van jouw Home8 systeem met elkaar te verbinden. Dit komt vooral goed van pas in mobiele situaties, bijvoorbeeld bij de beveiliging van jouw camper of caravan op vakantie.

De onderlinge verbinding van een Home8 systeem verloopt via de Shuttle of Hub - apparaten die fungeren als router. Met de IoT link app heb je deze niet meer nodig: jouw reserve, tweede of oude smartphone neemt deze functie over.

Verbinding met het internet


Om meldingen van jouw alarmsysteem te kunnen ontvangen in de Home8 app, moeten de Shuttle en de Hub verbonden zijn met het internet. De IoT Link app maakt dit jou 'n heel stuk gemakkelijker: de smartphone waarop je de app installeert, moet alleen voorzien zijn van een 3G/4G/LTE om te kunnen werken in een mobiele omgeving (denk aan jouw auto, camper, boot, vakantiehuis etc.) of verbonden zijn met een stabiel Wi-Fi netwerk. Geen gedoe met kabels dus, en de mogelijkheid om jouw beveiligingssysteem mee te nemen waar je maar naartoe gaat.

 

 

IoT Link App - Het hart van jouw Home8 systeem

Het hart van jouw Home8 systeem


Zo krijgt jouw reserve, tweede of oude smartphone een nieuw leven als hart van jouw Home8 alarm systeem. Voeg al je apparaten, zoals de camera's, raam- en deur sensoren en bewegingssensoren eenvoudig toe in de IoT Link app. Heb je jouw systeem met aangesloten IoT Link app bijvoorbeeld in je caravan geïnstalleerd, en ga je op pad zonder de caravan? Als de senoren of camera's van jouw systeem beweging detecteren, ontvang je meteen een notificatie op de smartphone die je bij je hebt met een bewijsvideo van 30 seconden. Zo ben je altijd op de hoogte.

IoT Link App - Snelle en eenvoudige installatie

Snelle en eenvoudige installatie


IoT Link is een onafhankelijke app die je installeert op je (oude) smartphone. Na installatie op je oude of tweede smartphone voeg je de IoT Link app toe in de algemene Home8-app als Shuttle (virtuele OPU), door de QR-code uit de IoT Link app te scannen met de Home8 app. De eigenaar en geautoriseerde gebruikers kunnen nu het systeem zien met alle aangesloten apparaten en meldingen ontvangen. Je hebt voor de IoT Link app overigens geen apart app-account nodig.

Deze app is tot op heden enkel beschikbaar voor smartphones met Android als besturingssysteem.

  • Ook verkrijgbaar op:
  • Amazon
  • Coolblue
  • Bol
  • Hubo
  • Epine
  • Kieskeurig