Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl

Veilig betalen


Veilig betalen kan bij ons op verschillende manieren:

iDeal:

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Let op: betalen met iDEAL kan alleen als je internetbankierder bent.

Paypal:

Paypal: Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven om met PayPal te betalen door de betaalmethode PayPal te selecteren. Het daadwerkelijke betalen gebeurt in een beveiligde omgeving van jouw bank of van Paypal. Je bent er dus zeker van dat jouw bankgegevens beschermd worden. Voor meer informatie over PayPal, kijk op www.PayPal.nl.

Achteraf betalen:

Nu kopen en pas na levering betalen! Bij ons kun je achteraf betalen. Deze betaalmethode wordt uitgevoerd door Klarna. Als je met Klarna Factuur betaalt, winkel je veilig en eenvoudig. Je hoeft nooit jouw kaartgegevens in te vullen en betaalt altijd pas nadat jouw aankopen zijn thuisbezorgd. Je betaalt pas nadat je jouw aankoop in huis hebt. De betaalperiode is 14 dagen. Je persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met de wet bescherming persoonsgegevens. Voor meer informatie over Klarna, kijk op www.klarna.com/nl/.

Creditcard

Creditcard: (Visa, MasterCard en Maestro). Je kunt jouw creditcardgegevens (via onze beveiligde SSL procedure) veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

Vooruitbetaling

Nadat bij ons de bestelling is geplaatst, sturen wij per e-mail een orderbevestiging met een factuur, hierin staan tevens onze bankgegevens. Na ontvangst van uw betaling, wordt uw bestelling direct door ons verwerkt.

MisterCash (voor Belgische klanten)

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig met MultiSafepay betalen.

Rembours

Indien je kiest voor levering onder rembours, dan betaal je jouw bestelling op het moment van aflevering. Je betaalt het aankoopbedrag plus de eventuele transport- en rembourskosten rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat je de bestelling in ontvangst neemt.

Digitale acceptgiro

Je ontvangt je digitale acceptgiro per e-mail van ons. Vanuit de e-mail kun je rechtstreeks met iDeal betalen.

In de winkel

In de winkel is het mogelijk je aankoop contant of met pin te betalen.

 

 

 

 

< Terug naar klantenservice

Neem direct contact op

Alles in huis voor 'n veiliger thuis ®

 • Slimste alarmsysteem van Nederland
 • Doe-het-zelf: installeren binnen 30 minuten
 • Slimme mix van gebruikers, locaties en functies, alle aangesloten apparaten te bedienen vanuit één app
 • Gratis verzenden en retourneren
 • Ook verkrijgbaar op:
 • Amazon
 • Coolblue
 • Bol
 • Hubo
 • Epine
 • Kieskeurig