Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl

S-IoT App


Ben je al eigenaar van een Home8 systeem, dan kun je jouw oude of tweede smartphone omtoveren tot 'n echte dashcam / bewakingscamera. Hoe? Met de gratis S-IoT app van Home8 (iOs en Android).

S-IoT is een onafhankelijke app die je installeert op je (oude) iOs of Android smartphone. De werking van deze app is vergelijkbaar met onze Care24 app. Na installatie voeg je de S-IoT app toe in de algemene Home8-app als camera of als virtuele OPU, door de QR-code uit de S-IoT app te scannen met de Home8 app. De eigenaar en geautoriseerde gebruikers kunnen nu de camera zien, traceren (door de locatie services op de smartphone met S-IoT aan te zetten) en meldingen ontvangen. Je hebt voor de S-IoT app overigens geen apart app-account nodig. Kwestie van installeren, toevoegen in Home8 en klaar. Zo simpel is het!

Geef autodieven geen kans met Home8 en S-IoT


De S-IoT app tovert een smartphone om tot live bewakingscamera en een “impact” (lees: botsing, stoot, schok, slag) sensor tegelijk. Deze sensor is speciaal gemaakt om te waarschuwen in geval van diefstal. Wanneer je bijvoorbeeld je oude smartphone met de S-IoT app erop geïnstalleerd in je geparkeerde auto hebt geplaatst, ontvang je als eigenaar van het Home8 systeem meteen een melding als de autoruit wordt ingeslagen. Je kunt met de app van een afstand live de beelden streamen en opnemen met de camera van de telefoon waarop de app is geïnstalleerd. Met de impactdetectie worden gebruikers dus meteen op de hoogte gesteld van diefstal van of in de auto. Net als bij andere toepassingen van Home8, zoals bewegingsdetectie, kun je hier ook de gevoeligheid van de sensor zelf aanpassen naar de situatie. Ook kun je eenvoudig wisselen tussen de voor- en achter camera van je toestel en de flitser aan- of uitzetten. In de Home8 app wordt de locatie met de beelden van diefstal meteen weergegeven. Alle informatie kun je direct doorspelen naar de politie.

S-IoT App - Camera en sensor

Camera en sensor


In het kort gebruikt de S-IoT app een smartphone als live bewakingscamera en tegelijkertijd als een “impact” (lees: botsing, stoot, schok, slag) sensor. Deze sensor is speciaal gemaakt om te waarschuwen in geval van diefstal. Stel, je hebt de smartphone met de S-IoT app in je geparkeerde auto geplaatst, dan ontvang je als eigenaar van het Home8 systeem meteen een melding als de autoruit wordt ingeslagen. Ook je geautoriseerde gebruikers worden meteen gewaarschuwd.

S-IoT App - Slimme functies

Slimme functies


En de app zou natuurlijk geen app van Home8 zijn zonder een paar slimme en handige functies! We lichten hier een tipje van de sluier op. Om bij het voorbeeld van de auto te blijven: de gebruiker kan met de app van een afstand live de beelden streamen en opnemen met de camera van de telefoon waarop de app is geïnstalleerd. Met de impactdetectie worden gebruikers dus meteen op de hoogte gesteld van diefstal van of in de auto. Net als bij andere toepassingen van Home8, zoals bewegingsdetectie, kun je hier ook de gevoeligheid van de sensor zelf aanpassen naar de situatie. Ook kun je eenvoudig wisselen tussen de voor- en achter camera van je toestel en de flitser aan- of uitzetten. In de Home8 app wordt de locatie met de beelden van diefstal meteen weergegeven.

S-IoT App - Snelle en eenvoudige installatie

Snelle en eenvoudige installatie


S-IoT is een onafhankelijke app die je installeert op je (oude) smartphone. De werking van deze app is vergelijkbaar met onze Care24 app. Na installatie op je oude of tweede smartphone voeg je de S-IoT app toe in de algemene Home8-app als camera of als virtuele OPU, door de QR-code uit de S-IoT app te scannen met de Home8 app. De eigenaar en geautoriseerde gebruikers kunnen nu de camera zien, traceren (door de locatie services op de smartphone met S-IoT aan te zetten) en meldingen ontvangen. Je hebt voor de S-IoT app overigens geen apart app-account nodig.

Vragen?


Heb je vragen over de S-IoT app neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel voor een demo.

Tip: Heb je geen Home8 systeem maar wil je wel gebruik maken van de S-IoT app? Dat is mogelijk. Het enige wat je nodig hebt is een abonnement op het (maandelijks opzegbare) Premium Serviceplan en je toestel is gebruiksklaar.

  • Ook verkrijgbaar op:
  • Amazon
  • Coolblue
  • Bol
  • Hubo
  • Epine
  • Kieskeurig