Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl

Beveiliging Starter Kit Reviews

Reviews - Beveiliging Starter Kit
279,- (incl. BTW)
Uitverkocht - Binnenkort weer op voorraad
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!
In winkelwagen
Gratis verzending!
Beoordeling op basis van 22 reviews:
100% van de reviewers raadt dit product aan.
9 10 22
'Mooi alarmsysteem met IFTTT'
8 10
Review door geplaatst op 10 mei 2019
  • Pluspunten
  •  Mooi Systeem met IFTTT
  •  Goede Camera met nachtzicht
  •  Makkelijk te installeren
  •  Makkelijk in te stellen en te beheren via de Home8 App
  •  Je kunt live meekijken in huis via de camera
  • Minpunten
  •  Camera is een slecht in te stellen bewegingssensor.
  •  Alarm blijft te lang piepen voordat hij gaat loeien

Over het alleen is het een mooi werkend alarmsysteem wat met de IFTTT (If This Than That) app aan andere slimme apparaten te koppelen is. Zo kun je bijvoorbeeld de Hue lampen knipperen bij een alarm melding, en je alarm aan en uit schakelen door middel van spraak met de Google Home. Alles is in te stellen via de app. Alleen de bijgeleverde camera is niet heel erg goed als stand-alone bewegingsmelder. Als je hem op gevoeligheid tussen de 90 en 100% zet gaat hij op werkelijk alles af. Zet je de gevoeligheid onder de 90% dan kun je vlak voor de camera staan springen zonder dat het alarm af gaat. Ik heb hier nog geen gulden middenweg in kunnen vinden. Ik ben benieuwd of meer mensen deze ervaring hebben. Wel heeft de camera een scherp beeld en een goed nachtzicht door middel van de infrarood lampjes en sensor. Verder qua deursensoren e.d werkt het perfect, en is makkelijk te installeren. Het alarm blijft naar mijn zin te lang piepen voordat hij daadwerkelijk gaat loeien dit mag van mij en stuk korter maar dat is helaas niet in te stellen. Verder is de rest makkelijk in te stellen en te beheren via de Home8 App, en via deze app kun je live meekijken in huis via de camera (s)

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'home8 alarmsysteem - versie € 249,00'
8 10
Review door geplaatst op 30 april 2019

Goede kwaliteit - prijs verhouding

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Mooi en compleet'
10 10
Review door geplaatst op 09 maart 2019
  • Pluspunten
  •  Alles in 1 app
  •  Door de sensoren in te delen weer je waar het alarm op afgaat
  •  Compleet
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Erg mooi en compleet alarmsysteem. Prima zelf te installeren en gemakkelijk in gebruik. Val je geen buil aan.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Goede product en erg prettig in gebruik.'
10 10
Review door geplaatst op 19 februari 2019
  • Pluspunten
  •  Makkelijk te installeren
  •  Prettig in gebruik
  •  Uitbreidbaar
  • Minpunten
  •  Geluid van de sirene is volgens mij niet aanpasbaar

Allround en prima systeem. Fijne app met een logische menustructuur.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Home8 - securitykit is toppie'
9 10
Review door geplaatst op 14 januari 2019
  • Pluspunten
  •  Dokumentatie en FAQ
  •  Gebruiksgemak/vriendelijkheid
  •  Bestelling en levering
  • Minpunten
  •  Niet universele alarmstickers

Al vlug krijgen systemen het label "plug en play" mee. Waar bij anderen dit naar "plug en pray" neigt mag de Home8-securitykit met vlag en wimpel het label "plug en play" dragen. Hiervoor hoef je echt geen techneut te zijn om dit in de waggel te krijgen. Chapeau voor dit zeer gebruiksvriendelijke produkt.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Beveiliging starterskit'
9 10
Review door geplaatst op 19 december 2018
  • Pluspunten
  •  Beeldkwaliteit
  •  Ziet er mooi uit
  •  Plug and play
  • Minpunten
  •  Als de human detection is ingeschakeld, inderdaad geen reactie op onze hond...maar ook niet meer op mensen..
  •  Geluidsdetectie maakt dan weer alles goed. Erg goed af te stellen.

Super blij mee. Uit de doos halen...en het werkt gewoon. Wel even goed afstellen, vooral ingeval er huisdieren zijn, maar eens dat spelletje gespeeld doet het ding gewoon.." zijn ding" . Fantastisch.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Veel waar voor je geld!'
9 10
Review door geplaatst op 13 december 2018
  • Pluspunten
  •  Prijs-kwaliteit: prima
  •  Wifi (dus geen lopende kosten)
  •  Gebruiksgemak
  • Minpunten
  •  Handleiding kan helderder

Dit vrij complete (helemaal op wifi werkend) alarmsysteem komt kant-en-klaar uit de doos. Installeren was een fluitje van een cent. Alleen de raam-/deursensoren vroegen om meer aandacht, en zelfs een kort contact met de technische dienst. Maar het probleem werd snel en doeltreffend (met foto's) verholpen. Een extra sensor aan het systeem toevoegen, was geen probleem, alleen moet je toch even vooraf de handleiding erbij nemen. De app is duidelijk, en doet wat hij moet doen: informatie geven over de toestand van je alarmsysteem én, wanneer er iemand die er niet mag zijn je huis betreedt, je meteen alarmeren.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Home8 starter kit'
9 10
Review door geplaatst op 16 november 2018
  • Pluspunten
  •  Probleemloze installatie
  •  Flexibel en veelzijdig
  • Minpunten
  •  Rechten van toegevoegde personen zijn niet in te stellen.
  •  De veelzijdigheid werd niet zo duidelijk in de beschrijving op de website.

De installatie ging probleemloos. Het systeem is goed naar eigen wensen in te stellen. Het toevoegen van apparaten op basis van QR-code is slim. De app werkt prima en is duidelijk. De camera is van goede beeldkwaliteit en bovendien in te stellen als bewegingssensor (en ook als geluidssensor). De module 'Apparaatbeheer' (toevoegen en in/uitschakelen van apparaten) is alleen toegankelijk voor beheerder. Prima. Toegevoegde personen kunnen echter via 'If this then that"-regels toch apparaten aan of uit zetten. Dat is voor verbetering vatbaar.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Simpel en effectief'
9 10
Review door geplaatst op 29 oktober 2018
  • Pluspunten
  •  Werking
  •  Betrouwbaar
  •  Service
  • Minpunten
  •  Geen buitencamera op batterijvoeding

Zeer eenvoudige installatie van het systeem. Uitbreidingen eveneens probleemloos. Uitstekende ervaringen na een jaar gebruik.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Voldoet aan de verwachtingen'
10 10
Review door geplaatst op 05 oktober 2018
  • Pluspunten
  •  Zeer eenvoudige setup
  •  Betrouwbaar (geen valse alarmen)
  •  Goedwerkende en duidelijke app
  • Minpunten
  •  Hoe test ik zonder de sirene in te schakelen?

De setup is werkelijk een gemakkelijk klusje. De app zorgt ervoor dat het installatieproces zonder al te veel moeite verloopt. Ook de werking van het systeem bevalt uitstekend.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Super setje'
10 10
Review door geplaatst op 03 oktober 2018
  • Pluspunten
  •  Overzichtelijke app
  •  Veel mogelijkheden
  •  Interne camera
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Kan dit van harte aanbevelen

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Gaaf systeem'
10 10
Review door geplaatst op 01 oktober 2018
  • Pluspunten
  •  Eenvoudig te installeren
  •  Betrouwbaar
  • Minpunten
  •  FAQ in en app is volgens mij nog in het Engels

Doet wat het beloofd. Gewoon een goed alarm.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'fijn pakket en heldere alarmopvolging'
8 10
Review door geplaatst op 19 september 2018
  • Pluspunten
  •  camera heeft nachtzicht + scherp beeld
  •  gratis email-notificatie met camerabeeld
  •  snelle en eenvoudige installatie.
  •  sensoren geven een notificatie als de batterijvak opengaat.
  •  Applicatie is duidelijk
  • Minpunten
  •  2e camera koppelen gaf wat storingen
  •  externe alarm is wat zacht

Prima alarmsysteem. out of the box snel te installeren. De sensoren welke in het startpakket geleverd zijn herkennen zich zelf, scheelt je weer een hoop tijd. Denk dat met 15 minuten het systeem draaiende was. De emailnotificatie die gestuurd wordt is helder, snel en bovendien nog gratis ook! super fijn! Het alarmgeluid zelf had van mij wel wat harder gemogen. Daarnaast is de delay tot alarmeren ook wel wat lang. Deze is overigens wel (beperkt)instelbaar. Verder vind ik het een prima systeem voor mensen welke hun woning eenvoudig willen beveiligen zonder te veel moeite of dure abonnementskosten.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Goed systeem. Erg prettig in gebruik.'
10 10
Review door geplaatst op 27 augustus 2018
  • Pluspunten
  •  Enorm veel uitbreidingsmogelijkheden.
  •  Betrouwbaar.
  •  Meekijken met de camera.
  • Minpunten
  •  De vertragingstijd van de sirene mag wat mij betreft korter worden ingesteld.

Mijn ervaring na een paar weken is ronduit positief. Je hoeft geen technicus te zijn om dit systeem aan de praat te krijgen. Al moet je wel gewoon rustig je tijd nemen.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Top alarm'
10 10
Review door geplaatst op 23 augustus 2018
  • Pluspunten
  •  Makkelijke installatie, iedereen kan het
  •  Werkt goed, doet wat het moet doen
  • Minpunten
  •  nvt

Het systeem werkt echt helemaal prima. Out-of-the-box was alles al gekoppeld en was het een kwestie van met plakstrips alles op de juiste plekken zetten en de shuttle aansluiten. Binnen 30 min kan je klaar zijn. De app werkt ook prima. Misschien als verbeterpuntje: ik heb nog niet gevonden hoe ik de app kan instellen om altijd alarm te geven als mijn telefoon zelf op stil staat.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Top product. Makkelijk te installeren en te gebruiken.'
10 10
Review door geplaatst op 16 augustus 2018
  • Pluspunten
  •  Stabiel
  •  IFTTT
  •  Meekijken via de camera's is erg prettig
  • Minpunten
  •  Het geluid van de sirene zou harder mogen

Sinds begin van 2018 een Home 8 systeem in gebruik. Het systeem werkt goed en stabiel. uitbreiding met buitencamera's en twee camera's binnen geven de mogelijkheid te kijken wanneer er een alarm melding binnenkomt. De IFTTT applicatie met Home8 zorgt ervoor dat het syteem automatisch uitgeschakeld wordt indien een gebruiker dichtbij huis is. Op deze manier wordt activatie van het alarm voorkomen door het vergeten uit te zetten. Home8 zorgt ervoor dat wij met een gerust gevoel van huis gaan.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Mooi en eenvoudig systeem met veel mogelijkheden '
9 10
Review door geplaatst op 11 juli 2018

Eenvoudig en makkelijk te instaleren en aan te sluiten

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Prima, degelijk en gemakkelijk bedienbaar'
10 10
Review door geplaatst op 04 juli 2018
  • Pluspunten
  •  snel geleverd
  •  Videokwaliteit is goed op orde
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Snelle levering. Alles is zorgvuldig verpakt. Prima en degelijke kwaliteit van de diverse onderdelen van het systeem. Wat opvalt is het gemak van installeren. Er kan eigenlijk niets fout gaan als je de eenvoudige aanwijzingen - eerst vanaf papier en dan vanuit de app - opvolgt. De diverse onderdelen verbinden automatisch met elkaar. Na installatie is de bediening van het alarmsysteem awesome! Je kunt alles zelf eenvoudig instellen. Ook ideaal is dat je iedere sensor apart kunt aan- en uitzetten in de app. Een nieuwe sensor toevoegen is easy. Videokwaliteit van de camera's is hoog en de livebeelden zijn écht live, zonder vertraging! Conclusie: Prima alarmsysteem met hele goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik ben er blij mee!

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Een 9+'
10 10
Review door geplaatst op 26 juni 2018
  • Pluspunten
  •  Menustructuur is helder, redelijk intuu00eftief
  •  Ziet er gelikt uit
  •  Mogelijkheid om extra's toe te voegen
  • Minpunten
  •  Soms is de beschrijving summier

De installatie was zeer eenvoudig. Alles uitpakken - de sensoren uit het pakket zijn al op voorhand gelinkt met het systeem. Andere sensoren toevoegen is net zo eenvoudig. Via de app kun je alles instellen wat je maar wilt.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Top product. Erg gemakkelijk te installeren en te gebruiken!'
9 10
Review door geplaatst op 22 juni 2018
  • Pluspunten
  •  Via de app kun je werkelijk alles op afstand volgen
  •  Koppeling met Philips Hue
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Niks moeilijk doen met poortinstellingen maar gewoon plug and play. Zelfs de camera werkt direct en kun je overal vandaan benaderen. Ik ben zeker te spreken over dit systeem.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Zeer goed werkend en gemakkelijk te gebruiken alarmsysteem.'
10 10
Review door geplaatst op 19 juni 2018
  • Pluspunten
  •  Enorm veel mogelijkheden
  •  Werkt stabiel
  •  Ook voor een leek goed te installeren
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Zeer goed werkend en gemakkelijk te gebruiken alarmsysteem. Tevens kan je het uitbreiden door accessoires toe te voegen wat ik reeds gedaan heb. Werkt echt perfect als ik een test uitvoer. Het gemak van het gebruik van de camera in de app is een uitkomst.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Zeer compleet'
10 10
Review door geplaatst op 30 mei 2018
  • Pluspunten
  •  Ontzettend gemakkelijke installatie
  •  Fraai vormgegeven app
  •  Mogelijkheden tot uitbreiding
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Zeer compleet alarm/domotica systeem voor thuis.De mogelijkheden zijn onbeperkt wat het een goede investering maakt!

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :

Alles in huis voor 'n veiliger thuis ®

  • Slimste alarmsysteem van Nederland
  • Doe-het-zelf: installeren binnen 30 minuten
  • Slimme mix van gebruikers, locaties en functies, alle aangesloten apparaten te bedienen vanuit één app
  • Gratis verzenden en retourneren
Aanmelden nieuwsbrief
  • Ook verkrijgbaar op:
  • Amazon
  • Coolblue
  • Bol
  • Hubo
  • Epine
  • Kieskeurig