Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl

Hubloos met Home8: het kan!

Geschreven door op Wist je dat je niet per se een Shuttle of Hub nodig hebt om Home8 apparaten te gebruiken? In deze blog leggen we uit hoe het werkt.

Wist je dat je niet per se een Shuttle of Hub nodig hebt om Home8 apparaten te gebruiken? In deze blog leggen we uit hoe het werkt.

Shuttle of Hub als hart van jouw systeem

Wanneer je een Home8 alarmsysteem aanschaft, zit hier standaard een Shuttle of Hub bij. Deze apparaten vormen als het ware het 'hart' van jouw systeem en zorgen voor de onderlinge verbinding tussen jouw apparaten. Maar wist je dat je ook eigenaar kunt zijn van een Home8-systeem zonder dat je een Hub of Shuttle in bezit hebt? Met een van de nieuwste toevoegingen aan de home8 app, genaamd 'Virtual Gateway', kun je Home8 apparaten gebruiken zonder deze koppelingsapparaatjes. Een Hubloos gebruik van Home8 dus. En deze functie is gratis beschikbaar. Alles wat je nodig hebt, is de Home8 app en ten minste één van onze 'Hubloze' apparaten, waaronder de Twist HD camera of de Mini Buiten Camera.

De voordelen van Hubloos met home8

Een voordeel van Hubloos met Home8 is dat de apparaten nóg betaalbaarder worden. Je hebt dan geen volledig Home8 systeem nodig om je huis en gezin te beveiligen. Neem een van de genoemde compatible apparaten en je bent klaar om Hubloos te gaan. Dit geeft je de mogelijkheid een enkele camera te kopen en te profiteren van de kwaliteit van videoverificatie van Home8, zonder meteen een compleet systeem te moeten kopen. En wil je dat later toch? Dan heb je alvast een camera in huis die je in jouw systeem op kunt nemen. Wel zo makkelijk! Virtual gateway is ook handig voor het beheren van meerdere locaties (vakantiehuizen of het huis van je ouders bijvoorbeeld), wanneer je er niet bent.

Virtual Gateway = Shuttle of Hub

De Virtual Gateway biedt dezelfde functies als de reguliere Security Shuttle of de Hub, zoals opnemen, afspelen, delen en rapporteren. Je kunt nog net zo makkelijk noodsituaties videoverifiëren en lokale autoriteiten direct inschakelen via de app.

Voorbeeld: Hubloos met de Twist HD Camera

Hoe maak je Hubloos gebruik van een Home8 apparaat? Heel eenvoudig! We nemen even de Twist HD Camera als voorbeeld. Je gebruikt deze als volgt als 'Standalone':
1. Sluit de camera aan op het lichtnet
2. Druk op het knopje bovenop het apparaat
3. Scan de QR-code aan de achter/onderkant van de camera in de Home8 app
... en de camera is klaar voor gebruik. Volledig Hubloos.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de slimme functies die Home8 jou te bieden heeft? Neem online contact met ons op, bel naar 078 641 6410 voor een gratis én gezellig adviesgesprek of kom langs in de winkel in Papendrecht om Home8 in het echt te bekijken.

9373-virutal-gateway-banner.jpg

Alles in huis voor 'n veiliger thuis ®

 • Slimste alarmsysteem van Nederland
 • Doe-het-zelf: installeren binnen 30 minuten
 • Slimme mix van gebruikers, locaties en functies, alle aangesloten apparaten te bedienen vanuit één app
 • Gratis verzenden en retourneren
 • Ook verkrijgbaar op:
 • Amazon
 • Coolblue
 • Bol
 • Hubo
 • Epine
 • Kieskeurig