Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl
Een mooi duo: Home8 & Seniorenvoordeelpas - Een mooi duo: Home8 & Seniorenvoordeelpas

Een mooi duo: Home8 & Seniorenvoordeelpas

Extra voordelig een alarmsysteem van Home8

Een mooi duo: Home8 & Seniorenvoordeelpas - Over de Seniorenvoordeelpas

Over de Seniorenvoordeelpas

De Seniorenvoordeelpas (NL) en de Seniorenvoordeelkaart (BE)

De Seniorenvoordeelpas in Nederland en de Seniorenvoordeelkaart in België is een initiatief voor 50-plussers die midden in het leven staan en graag leuke dingen ondernemen, maar ook bewust op zijn of haar uitgaven letten. Deze speciale pas biedt toegang tot kortingen en exclusieve aanbiedingen bij diverse webwinkels, lokale winkels, restaurants, A-merken, verzekeraars en energieleveranciers. De pas biedt jou als vitale 50-plusser in de Lage Landen dus niet alleen voordeel op uitjes en aankopen, maar ook op vaste lasten (je energierekening bijvoorbeeld).

Een mooi duo: Home8 & Seniorenvoordeelpas -

De Seniorenvoordeelpas en Home8

En zo biedt de Seniorenpas- of kaart jou ook een mooie korting op de innovatieve producten en systemen van Home8. Handig, want als 50-plusser heb je de nodige levenservaring en weet je hoe belangrijk het is om jouw kostbaarheden en dierbaren te kunnen beschermen. Home8 kan je hierbij helpen. Met slimme apparaten voorzie jij jouw huis of bedrijf van beveiliging tegen inbraak, brand en waterschade en ben je ook nog eens voorbereid op de toekomst. De speciale zorgproducten van Home8 bieden jou namelijk de mogelijkheid om zo lang mogelijk zelfstandig, veilig en verantwoord thuis te blijven wonen, ondanks de uitdagingen die veroudering met zich mee kan brengen. Je kunt kiezen voor een Starter Kit van Home8, maar ook jouw systeem geheel zelf indelen en samenstellen op basis van jouw persoonlijke wensen en situatie. Home8 biedt jou een complete én betaalbare beveiligingsoplossing. Met Home8 heb je alles in huis voor een veiliger thuis.

Ben je in het bezit van een Seniorenvoordeelpas of Seniorenvoordeelkaart? Dan krijg jij 10 % korting op heel ons assortiment. Van Bewegingsmelder tot Beveiliging Starter Kit, van Valalarm tot Medicijndispenser: jij koopt een alarmsysteem met toebehoren van Home8 éxtra voordelig.

Een mooi duo: Home8 & Seniorenvoordeelpas - Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Hoe maak je gebruik van deze korting?


Online winkelen

  1. Plaats de door jou gewenste producten in het winkelmandje.
  2. Klik op de knop "Afrekenen".
  3. Je krijgt nu een scherm waarop je "Actiecode" kunt aanvinken. Klik dit aan en vul de kortingscode VOORDEELPAS in. Klik vervolgens op "Bereken uw korting". Jouw korting wordt meteen doorberekend. Volg de verdere stappen op de site om jouw bestelling af te ronden.

Winkelen in onze winkel in Papendrecht

Ook in onze winkel in Papendrecht kun je gebruikmaken van jouw Seniorenvoordeelpas of Seniorenvoordeelkaart en profiteren van 10% korting op jouw aankoop. Op vertoon van jouw pas rekenen we in de winkel de korting voor je door.

Een mooi duo: Home8 & Seniorenvoordeelpas -
  • Ook verkrijgbaar op:
  • Amazon
  • Coolblue
  • Bol
  • Hubo
  • Epine
  • Kieskeurig