Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl
Home8 Zorg voor particulieren - Home8 Zorg voor particulieren

Home8 Zorg voor particulieren

 

 

Home8 Zorg voor particulieren -

                                                                    


Kleine apparaten, groots effect


Zo lang mogelijk zelfstandig en veilig thuis blijven wonen, dat willen we toch allemaal? Zoals het klokje immers thuis tikt, tikt het nergens. Maar mobiliteit- en gezondheidsproblemen en uitdagingen die veroudering met zich meebrengt, kunnen ervoor zorgen dat verantwoord thuis blijven wonen moeilijker wordt of zelfs helemaal niet meer kan. Met Home8 Zorg kan dit wél. Onze kleine, slimme sensoren en camera’s bieden de ondersteuning die nodig is om veilig thuis te wonen, zonder in te leveren op zelfstandigheid, veiligheid en kwaliteit van leven. 

                                                                      

Home8 Zorg voor particulieren -

                                                                    


Hoe Home8 Zorg werkt


Home8 Zorg is er voor jou als hulpbehoevende, maar ook voor jou als bezorgd familielid, bezorgde vriend of bezorgde buur. De basis van Home8 is de Home8 app. Hier sluit je de door jouw gewenste apparaten op aan. Denk bijvoorbeeld aan de medicijndispenser, die medicijngebruik veilig reguleert. Of het valalarm, die een val detecteert. En het enige wat je nodig hebt om de apparaten van Home8 Zorg te gebruiken, zijn een smartphone (van jezelf of iemand in je omgeving) en een internetverbinding. 

                                                                      

Home8 Zorg voor particulieren -
Home8 Zorg voor particulieren -

Het verhaal van Bart


"Door mijn reuma heb ik veel last van mijn knieën en loop ik moeilijk. Een paar keer ben ik gevallen. Ik woon alleen en mijn zoon en dochters waren dan ook erg geschrokken. Zij kochten daarom een Val & Paniek CareBox met twee Twist HD camera’s voor me. De camera’s hebben we in de gang en woonkamer geplaatst, de plekken waar ik het vaakst gevallen ben. Alle drie mijn kinderen hebben de app geïnstalleerd en houden me op afstand in de gaten. Voor mij hoefde het eerst niet, ik vond het maar een eng idee, camera’s in huis. Maar nu kom ik daar op terug. We hebben de camera’s namelijk zo ingesteld dat ze alleen beelden opnemen als er wat gebeurt of als ik dat wil. Mijn kinderen kunnen dan meteen zien of ik hulp nodig heb en eventueel ook hulpverlening inschakelen. Het valarm registreert een val en stuurt ze eveneens direct een melding. Ook kan ik zelf op de knop drukken als ik in paniek ben. Ik vind het een veilig idee dat mijn kinderen op me letten, zonder dat ze elke dag langs hoeven te komen. Ik heb niet het idee dat ik iemand tot last ben en kan gewoon mijn eigen dingen blijven doen. En soms is het ook leuk: laatst nog, toen zat ik voetbal te kijken en met mijn zoon over de wedstrijd te discussiëren via de camera in de woonkamer."

                                                                    


Home8 = sociale zorg


Met Home8 Zorg sta je er letterlijk nooit alleen voor. Home8 Zorg is collectieve zorg: samen met familie, vrienden en/of buren zorg je voor een veilige situatie en een gerust gevoel voor iedereen. Alleen met mensen die jij kiest en vertrouwt. Heb je zelf ondersteuning nodig, dan is het wel zo fijn dat je weet dat jouw dierbaren altijd een oogje in het zeil kunnen houden, zonder dat ze zelf altijd aanwezig hoeven zijn. En andersom geldt natuurlijk hetzelfde. Heb je bijvoorbeeld een alleenstaande moeder op leeftijd, dan kun jij samen met Home8 ondersteuning bieden. Met één blik op je smartphone weet je precies hoe het met haar gaat, zonder het haar altijd – tot ergernis van je moeder – te moeten vragen. 

                                                                      

Home8 Zorg voor particulieren -
Home8 Zorg voor particulieren -

                                                                    


Met Home8 Zorg heb je:

 • De mogelijkheid om apparaten te kiezen op basis van jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Je kunt kiezen voor onze standaard starterkits, of jouw pakket geheel zelf samenstellen.
 • De mogelijkheid om onbeperkt locaties en personen toe te voegen aan jouw systeem. Denk hierbij aan meerdere huizen, meerdere geautoriseerde contacten en noodcontacten.
 • De zekerheid van de hoogste standaarden met betrekking tot privacy (AES-256 encryptie op bankniveau). Alleen jij bepaalt wie welke informatie of data ontvangt.
 • Een betaalbaar, makkelijk te installeren en te bedienen systeem.

                                                                      

Home8 Zorg voor particulieren -


Meer weten? Bekijk alle beschikbare apparaten op de pagina Zorgsystemen en Uitbreidingen.

 

 • Ook verkrijgbaar op:
 • Amazon
 • Coolblue
 • Bol
 • Hubo
 • Epine
 • Kieskeurig