Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl
Home8 works with - Home8 works with

Home8 works with

Home8 works with - Home8 works with.....

Home8 works with.....


Met Home8 heb je direct alles in huis voor een veiliger én slimmer thuis. Met het slimste alarmsysteem van Nederland maken inbrekers geen schijn van kans en ben je beschermd tegen brand, lekkage en allerlei andere huiselijke gevaren. Maar Home8 is méér dan dat. Met dit systeem kun je jouw hele huis net zo slim maken – en dat ook nog eens simpel en snel zelf regelen. Home8 is namelijk oneindig uitbreidbaar. Niet alleen met de innovatieve apparaten van Home8 zelf, maar ook met een breed scala aan externe apparaten van andere merken. En het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is verbinding maken in de app.

Home8 koppel je standaard aan apparaten van welbekende merken. Daarnaast maakt Home8 gebruik van IFTTT integratie: een automatiseringstechniek die verschillende web applicaties- en sites met elkaar verbindt. Op die manier kun je Home8 ook integreren met ieder ander slim apparaat. .

Op dit moment werkt Home8 samen met:

 • Philips Hue
 • Amazon Echo
 • Google Home & Google Assistent
 • Honeywell
 • Nest
 • Apple Watch
 • IFTTT
 • Dropbox

En met de Home8 app houdt je vervolgens gemakkelijk overzicht over alle geïnstalleerde apparatuur.

Home8 works with - Home8 en Google Assistant

Home8 en Google Assistant


Jouw Home8 alarmsysteem bedienen met het geluid van je stem? Het kan met Google Assistant. Met dit stemgestuurde hulpje van Google geef je jouw alarmsysteem eenvoudig instructies. En, nog mooier: sinds kort is Google Assistant ook beschikbaar in het Nederlands (iOs en Android). Zo instrueer jij Google in het Nederlands. Bijvoorbeeld: "Oké, Google, zet mijn Home8 systeem aan." Makkelijk, toch? Eind 2018 wordt ook Google Home, de slimme speaker van Google, in Nederland uitgebracht. Hiermee kun jij dus straks eveneens jouw Home8 alarmsysteem bedienen.

Let op: wil je Google Assistant gebruiken voor Home8, download dan zowel de Google Assistant als de Google Home app.

Philips Hue verlichting


Om de kans op inbraak zo klein mogelijk te houden, is het van belang dat je huis altijd een bewoonde indruk maakt. Ook als je er niet bent. Dit kan met het draadloze verlichtingssysteem van Philips Hue, waarmee je tot 50 lampen kunt bedienen via mobiele apparaten. De zogenaamde ‘hue-bridge’ is de basis van dit systeem en vormt de ‘brug’ tussen jouw verlichting en je smartphone. Met de timer bewaak je je huis door de verlichting op specifieke tijden aan- of uit te laten gaan. Ook creëer je sfeer en comfort door de kleur en helderheid van het licht naar wens aan te passen en bepaalde lampen eventueel als natuurlijke wekker in te schakelen. Tijdens een alarm knipperen de lampen in vooraf ingestelde kleuren. Zo weten de buren ook direct dat er wat aan de hand is.

Home8 works with - Philips Hue verlichting
Home8 works with - Home8 en Nest

Home8 en Nest


Nest biedt verschillende slimme toepassingen die het wonen in jouw huis comfortabeler en makkelijker maken. Zo kun je met de speciale Nest Thermostaat de temperatuur in huis helemaal zelf reguleren. Ben je in het bezit van deze of andere apparatuur van Nest? Verbindt deze dan als volgt met Home8:

 

Home8 en Honeywell


Net als Nest, is Honeywell aanbieder van thermostaten. Ook deze apparaten verbindt je gemakkelijk en snel met het centrale systeem van Home8.

Home8 works with - Home8 en Honeywell
Home8 works with - Home8 en Amazon Echo

Home8 en Amazon Echo


Door middel van integratie met de slimme luidspreker van Amazon Echo bedien je jouw Home8 systeem met enkel het geluid van je stem. Met behulp van Amazon’s stem-gecontroleerde persoonlijke assistent Alexa, kunt je jouw beveiligingssysteem instellen, je garagedeur bedienen, lampen en huishoudelijke apparaten in- of uitschakelen en deuren vergrendelen en ontgrendelen.

Home8 en IFTTT


Home8 maakt gebruik van de IFTTT (If this, then that) integratie: een automatiseringstechniek die verschillende web applicaties- en sites met elkaar verbindt. Op die manier kun je Home8 ook integreren met ieder ander slim apparaat. En met de Home8 app houdt je vervolgens gemakkelijk overzicht over alle geïnstalleerde apparatuur.

Home8 works with - Home8 en IFTTT

Vragen?


Heb je nog vragen over Home8 Works With horen we dit uiteraard graag! Neem contact met ons op of kom langs in winkel. De koffie staat klaar!

 • Ook verkrijgbaar op:
 • Amazon
 • Coolblue
 • Bol
 • Hubo
 • Epine
 • Kieskeurig