Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl

IOT-Link

Alles in huis voor 'n veiliger thuis ®

 • Slimste alarmsysteem van Nederland
 • Doe-het-zelf: installeren binnen 30 minuten
 • Slimme mix van gebruikers, locaties en functies, alle aangesloten apparaten te bedienen vanuit één app
 • Gratis verzenden en retourneren
IOT-Link -

IoT-Link en jouw oude smartphone

Met IoT-Link kan jouw oude/reserve/tweede smartphone fungeren als een IoT-gateway om verbinding te maken met Home8 sensoren en camera's. Dit is ideaal voor het beveiligen van plaatsen zonder Ethernet verbinding: een huis, vakantiehuis, boot, camper, vrachtschip, trein, bus - noem maar op. Of voor landen waar nauwelijks een Ethernet-verbinding (alleen draadloos) aanwezig is. Een perfecte oplossing voor bijvoorbeeld mobiele providers met bestaande klanten.  Een complete turn-key oplossing met een volledig aanpasbaar white label platform maakt de mobile cloud solution schaalbaar en multi-inzetbaar.

De onderlinge verbinding van een Home8 systeem verloopt via de Shuttle of Hub - apparaten die fungeren als router. Met de IoT link app heb je deze niet meer nodig: jouw reserve, tweede of oude smartphone neemt deze functie over.

 

 

IOT-Link -

IOT-Link - Voorbeeld: IoT Link & Deur-raam sensoren, een Twist HD Camera en een bewegingsmelder in een camper

Voorbeeld: IoT Link & Deur-raam sensoren, een Twist HD Camera en een bewegingsmelder in een camper

 

Wanneer je op vakantie bent met een camper en deze verlaat, kunnen Home8 en IoT de veiligheid van de camper en de waardevolle spullen die je daarin hebt achtergelaten waarborgen. Nadat er een beweging is gedetecteerd, neemt de camera automatisch op. In de tussentijd ontvang je op de smartphone die je bij je draagt hiervan een notificatie met 30 seconden videobeeld. Je kunt de scène (binnen en buiten de camper) tegelijkertijd ook live zien via de Twist HD Camera, die 300 graden kan worden gedraaid om op afstand een panoramisch beeld te bekijken met je smartphone. De opgenomen beelden kun je, handig vanuit de Home8 app, ook meteen delen met lokale autoriteiten.

IOT-Link - Voorbeeld: IoT Link & Deur-raam sensoren, een Twist HD Camera en een bewegingsmelder in een jacht

Voorbeeld: IoT Link & Deur-raam sensoren, een Twist HD Camera en een bewegingsmelder in een jacht

 

Het Home8 systeem helpt jou om belangrijke toegangspunten binnenin het jacht te beveiligen. Nadat er een beweging is gedetecteerd, neemt de camera automatisch op. In de tussentijd ontvang je op de smartphone die je bij je draagt hiervan een notificatie met 30 seconden videobeeld. Je kunt de scène (binnen en buiten het jacht) tegelijkertijd ook live zien via de Twist HD Camera, die 300 graden kan worden gedraaid om op afstand een panoramisch beeld te bekijken met je smartphone. De opgenomen beelden kun je, handig vanuit de Home8 app, ook meteen delen met lokale autoriteiten. Zo schakel je meteen hulpdiensten in als dat nodig is.

Vereisten

Het Android-apparaat moet 3G / 4G-connectiviteit hebben om het beste te werken in een gemobiliseerde omgeving.
De Android smartphone fungeert als een Smart Gateway, gebruikers moeten het Android-apparaat in de ruimte die zij willen beveiligen achterlaten.
Het systeem kan IP-camera's, Wi-Fi beveiligingssensoren zoals deur- / raamsensoren, en andere apparaten toevoegen aan het hotspot-netwerk van de Android smartphone.

Meer weten?

Wil je meer weten wat de Home8 IOT-Link oplosssing voor jou kan betekenen? Ben je een mobiele provider of verleen je diensten aan een grote groep klanten? Ben je op zoek naar een schaalbare, white label oplossing met talloze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en we maken graag een afspraak.

 • Ook verkrijgbaar op:
 • Amazon
 • Coolblue
 • Bol
 • Hubo
 • Epine
 • Kieskeurig