Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl

Alles-in-1 beveiliging: Starter Kit Smart Compact alarmsysteem

Geschreven door op Compact én compleet: dat is de Beveiliging Starter Kit Smart Compact. Wat zit er precies in dit alarmsysteem en wat is het verschil met de andere Beveiliging Starterkit? Wij leggen het uit.

Compact én compleet: dat is de Beveiliging Starter Kit Smart Compact. Wat zit er precies in dit alarmsysteem en wat is het verschil met de andere Beveiliging Starterkit? Wij leggen het uit.

Afstandsbediening

We beginnen met het kleinste onderdeel uit het beveiligingssysteem pakket: de afstandsbediening. Deze is klein en handzaam, en heeft het uiterlijk van een sleutelhanger. Je kunt deze ook eenvoudig aan je sleutelbos hangen. Het apparaatje is voorzien van twee knopjes: een aan-knop, en een uit-knop. Zo kun je heel eenvoudig het alarm aan- of uitzetten, zonder dat je direct de app nodig hebt. In de praktijk blijkt dit heel handig voor als jij als hoofdgebruiker en eigenaar van het systeem bijvoorbeeld je zoon, dochter, zus, broer, of buurvrouw eenvoudig het alarm aan- of uit wilt kunnen laten zetten. Zo hoeven zij niet meteen de app te downloaden en een account aan te maken.

Met dit slimme startpakket kun je ‘uit de doos’ al een ruimte en een deur of raam beveiligen. Gemakkelijk, zonder installatiestress.


PIR

PIR staat voor Passief Infra Rood. Deze slimme sensor detecteert beweging binnenshuis. Dit doet de sensor op basis van temperatuur, waardoor automatisch alleen mensen en dieren gedetecteerd worden. Handig, want dit scheelt een hoop valse alarmen. Andere beweging zal de sensor namelijk niet oppikken. Tip: veel mensen met huisdieren vragen ons: hoe kunnen we dan het beste de PIR sensor plaatsen als we willen dat onze huisdieren niet in de bewegingsmeldingen worden opgenomen? Een slimme montagetruc om dit eenvoudig op te lossen, is de PIR sensor ondersteboven op de muur (let op: niet te laag op de muur) te plaatsen. Zo wordt de detectiehoek naar boven gericht en zullen huisdieren niet in de bewegingsdetectie worden meegenomen.

Deur-raam contact

Wil je het openen en sluiten van een deur of raam in de gaten houden, dan ben je bij een deur-raam contact aan het juiste adres. Dit kleine apparaatje bestaat uit 2 delen, die met magneten op elkaar reageren. Een deel plaats u op de post van de deur of het raam, en eentje op de deur of het raam zelf. De maximale ruimte tussen de twee verschillende onderdelen is ongeveer 6 millimeter. Zo kunnen de delen goed contact met elkaar maken. Wordt de deur of het raam geopend, dan ontvang je meteen een melding van het alarmsysteem in de app op je smartphone.

Mini Cube camera

De Mini Cube camera is een van de drie beschikbare binnencamera’s van Home8. Dit is het kleinste en het meest handzame model. Je kunt ‘m neerzetten, maar ook bijvoorbeeld aan de muur hangen. De camera is voorzien van een SD-kaart slot, digitale bewegingsdetectie, nachtzicht en een microfoon én luidspreker. Met deze laatste twee onderdelen kun je eenvoudig mee- luisteren en praten met mensen voor de camera.

Shuttle

Het Home8 Starter Kit Smart Compact alarmsysteem is voorzien van de nieuwste Shuttle, de Security Gateway 3.0. Deze Basis Unit is uitgerust met een ingebouwde sirene, 4GB interne opslag en de mogelijkheid tot het aansluiten van Z-Wave sensoren. En dat is meteen ook het verschil met de andere Beveiliging Starterkit: deze set heeft een externe sirene, en externe opslag in de vorm van een USB stick van 16 GB. De Security Gateway 2.0 heeft overigens een iets beter communicatief bereik dan de Gateway 2.0, daar deze is uitgerust met antennes.

Meer weten?

Schroom niet om ons je vragen te stellen! We helpen je graag. Stel je vragen via de online chat, bel 078 641 6410 (keuze 1), mail naar klantenservice@epine.nl of bezoek onze winkel in Papendrecht.

> Bekijk het volledige assortiment Home8 

10503-blog-afbeelding.png

Alles in huis voor 'n veiliger thuis ®

 • Slimste alarmsysteem van Nederland
 • Doe-het-zelf: installeren binnen 30 minuten
 • Slimme mix van gebruikers, locaties en functies, alle aangesloten apparaten te bedienen vanuit één app
 • Gratis verzenden en retourneren
 • Ook verkrijgbaar op:
 • Amazon
 • Coolblue
 • Bol
 • Hubo
 • Epine
 • Kieskeurig