Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl

Bescherm je eigendommen, ook in de wintermaanden

Geschreven door op In de wintermaanden is het eerder en langer donker buiten. Een uitermate interessante periode voor dieven en inbrekers. Zonder dat ze laat op pad hoeven te zijn, kunnen dieven hun slag al slaan in de avonduren. Toch is het voor insluipers weer moeilijker in de wintermaanden, omdat mensen minder makkelijk hun achterdeur of raam open laten staan. Het is dus even nadenken hoe je jouw eigendommen beveiligt in het koudste seizoen van het jaar.

In de wintermaanden is het eerder en langer donker buiten. Een uitermate interessante periode voor dieven en inbrekers. Zonder dat ze laat op pad hoeven te zijn, kunnen dieven hun slag al slaan in de avonduren. Toch is het voor insluipers weer moeilijker in de wintermaanden, omdat mensen minder makkelijk hun achterdeur of raam open laten staan. Het is dus even nadenken hoe je jouw eigendommen beveiligt in het koudste seizoen van het jaar.

Donkere hoekjes, zeker in de wintermaanden

Eén van de eenvoudigste maatregelen die je kunt nemen is het verlichten van de achter- en voortuin. Inbrekers en dieven houden er immers niet van om gezien (en mogelijk herkend) te worden. Indien de voordeur een stuk van de straat ligt, is het natuurlijk erg interessant voor hen als ze zich in een donker hoekje kunnen verschuilen. Grote planten en bomen zorgen er voor dat zij niet zo snel opvallen voor de buurt. Een sterke spot op de donkere hoekjes, aangesloten op een bewegingsmelder, is dan vaak ook al een afschrikkend effect.

Professioneel

Helaas laten de echte professionals zich niet afschrikken door een lamp. Om hen buiten de deur te houden is meer nodig. Daarvoor bestaan gelukkig professionele middelen, zoals dievenklauwen, alarmsystemen en een uitgebreid slotensysteem. Toch is het echter vrijwel onmogelijk om alles helemaal te voorkomen. Zeker ook gezien de overval op Kim Kardashian, enkele weken geleden in Parijs. Het is echter wel zaak om jouw eigendommen zo goed mogelijk te beschermen, want ook al betaalt de verzekering uit, de immateriële waarde bent je voor altijd kwijt.

Alarmsysteem

Een van de beste beveiligingsmogelijkheden is daarom je eigendommen altijd zelf in het oog te houden. Dat dat onmogelijk is, weten wij als geen ander. Daarom is het een goed idee om je bezittingen te beveiligen met een alarmsysteem met beeldverificatie. Snel geïnstalleerd en bij onraad zie je via je telefoon met eigen ogen wat er aan de hand is. Want als het om je eigendom gaat, wie of wat vertrouw je dan meer dan wat je zelf met eigen ogen ziet? 

Het Beveiliging Starter Kit is een eenvoudig te installeren beveiligingssysteem dat al je eigendommen 24/7 in de gaten houdt.

8407-lantern-556852-960-720.jpeg

Alles in huis voor 'n veiliger thuis ®

 • Slimste alarmsysteem van Nederland
 • Doe-het-zelf: installeren binnen 30 minuten
 • Slimme mix van gebruikers, locaties en functies, alle aangesloten apparaten te bedienen vanuit één app
 • Gratis verzenden en retourneren
 • Ook verkrijgbaar op:
 • Amazon
 • Coolblue
 • Bol
 • Hubo
 • Epine
 • Kieskeurig