Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl

Slimme zorgtoepassingen. Ontworpen om het leven beter te maken.

Geschreven door op Waardigheid, onafhankelijkheid en de kwaliteit van het leven zijn voor iedereen belangrijk. Uit onderzoek blijkt dat deze waarden vooral belangrijk zijn voor degene die geen full-time zorg nodig hebben zoals thuiswonende ouderen of patiënten met een streng medicatie-protocol.


Waardigheid, onafhankelijkheid en de kwaliteit van het leven zijn voor iedereen belangrijk. Uit onderzoek blijkt dat deze waarden vooral belangrijk zijn voor degene die geen full-time zorg nodig hebben zoals thuiswonende ouderen of patiënten met een streng medicatie-protocol.

Wanneer kinderen of verzorgers  de mogelijkheid hebben de juiste hoeveelheid zorg te kunnen bieden zorgt dit voor de ideale balans tussen toezicht, zorg, privacy en onafhankelijkheid. Dat is waarom we zo trots zijn op de zorg systemen in ons assortiment. Het zorg starter kit is niet alleen ontworpen om de veiligheid van ouderen en andere hulpbehoevenden sterk te vergroten maar vergroot ook de gemoedsrust van familie, vrienden en hulpverleners.

Alle Home8zorgsystemen bieden een complete zorg-oplossing die je eenvoudig kunt uitbreiden met talloze accessoires. Elk zorgsysteem wordt geleverd inclusief de Twist HD Camera waarmee je 360 graden kunt draaien. Hiermee wordt het een stuk eenvoudiger een alarm te controleren, direct te communiceren en actie te ondernemen wanneer nodig.

Home8 Ouderenzorg Starter Kit   

                                                                                                                     
Het Zorg Starter Kit bestaat uit de noodzakelijke centrale unit die wordt aangesloten  op het netwerk, één paniekbutton, twee activity sensoren, één sirene en één Twist HD Camera.  Met een druk op de paniekbutton wordt een hulpoproep verstuurd  naar de vooraf ingestelde gebruikers. De Twist HD camera heeft een luister  en terugspreekfunctie zodat je direct kan communiceren.

De mee geleverde Twist HD Camera in het Ouderenzorg Starter Kit maakt niet alleen opnamen. Eigenlijk is het een all-in-one communicatiesysteem. De camera  is voorzien  van een microfoon en speaker zodat je via de camera gemakkelijk kunt communiceren.

Met een druk op de paniekbutton verstuurt het Ouderenzorg Starter Kit een hulpoproep naar de vooraf ingestelde gebruikers. De Twist HD camera heeft een luister en terugspreekfunctie zodat je direct kan communiceren. Log in met de Home8 app en  vraag direct hoe het gaat. Je kunt direct actie ondernemen zoals contact opnemen met hulpverleners.

Wij bieden een totaaloplossing van connected sensoren, alarmmeldingen en medicatie-inname. Home8 ondersteund thuiszorgverpleegkundigen alleenstaande en kwetsbare ouderen, thuiszorginstellingen en mantelzorgers.

Heeft u vragen over de Home8 zorgsystemen neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel

.

8386-slimme-zorgtoepassingen-ontworpen-om-het-leven-beter-te-maken.jpg

Alles in huis voor 'n veiliger thuis ®

 • Slimste alarmsysteem van Nederland
 • Doe-het-zelf: installeren binnen 30 minuten
 • Slimme mix van gebruikers, locaties en functies, alle aangesloten apparaten te bedienen vanuit één app
 • Gratis verzenden en retourneren
 • Ook verkrijgbaar op:
 • Amazon
 • Coolblue
 • Bol
 • Hubo
 • Epine
 • Kieskeurig