Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl

Binnencamera's van Home8: zowel in compleet systeem als los te gebruiken

Geschreven door op De Twist HD Camera en de Mini Cube Camera zijn een mooie, nuttige aanvulling op jouw alarmsysteem. Maar wist je dat je deze slimme camera's ook los, dus zonder compleet systeem, kunt gebruiken?

De Twist HD Camera en de Mini Cube Camera zijn een mooie, nuttige aanvulling op jouw alarmsysteem. Maar wist je dat je deze slimme camera's ook los, dus zonder compleet systeem, kunt gebruiken?

Mini Cube Camera

Eerst eens wat meer informatie over deze camera's zelf, te beginnen met de Mini Cube Camera. Dit model heeft ingebouwd nachtzicht, bewegings-en geluidsdetectie en de mogelijkheid om op te nemen via de Shuttle, Dropbox of een SD-kaart. Het is een zeer complete en betrouwbare binnencamera met een uitzonderlijke beeldkwaliteit, met een brede kijkhoek van 100 graden. En deze camera is voorzien van een stijlvol design, zodat 'ie ook niet misstaat in jouw interieur. Dit slimme cameraatje is daarnaast klein en handzaam: het model meet slechts grofweg 7 bij 4 bij 2 centimeter (hij heet tenslotte niet voor niets 'Mini'). Makkelijk te plaatsen en/of te verstoppen dus. Probeer de drie Mini Cubes in onderstaande afbeelding maar eens te vinden!

Twist HD Camera

De Twist HD is uitgerust met dezelfde slimme functionaliteiten als de Mini Cube HD, maar met één belangrijk verschil. Zoals de naam al doet vermoeden, kan deze camera draaien. Je 'twist' deze camera maar liefst 360 graden rond, tot je er zelf draaierig van wordt! De Twist HD is dan ook iets groter dan de Mini Cube: dit model camera meet ongeveer 12 bij 7 bij 2 cm.

Ingebouwde microfoon en luidspreker

Beide modellen zijn daarnaast voorzien van een microfoon en luidspreker. Dit stelt je in staat om te communiceren met mensen in de buurt van de camera. Je gebruikt de Home8 app om via de microfoon op je smartphone of ander mobiel apparaat te praten tegen de persoon die je op de beelden ziet. De persoon of personen bij de camera horen jou dan door de luidspreker van de camera en kunnen terugpraten door middel van de microfoon. Handig in familiesituaties bijvoorbeeld, wanneer je vanaf je werk iets tegen je kinderen wilt zeggen die thuis zijn. Maar ook handig wanneer je ongenode gasten hebt (lees: inbrekers). De camera detecteert beweging, jij krijgt een melding met bijbehorende beelden, ziet dat er een inbreker rondloopt en kunt hem of haar meteen laten weten dat hij op heterdaad betrapt is!

Gebruik de camera's als 'Standalone'

Wil je deze camera's gebruiken zonder dat je meteen een compleet alarmsysteem aanschaft van Home8? Dat kan! Je kunt deze slimme binnencamera's ook zonder Hub of Shuttle (die normaal jouw Home8 systeem onderling verbinden) gebruiken. Je gebruik de camera's dan als 'Standalone'. Dit geeft je de mogelijkheid een enkele camera te kopen en te profiteren van de kwaliteit van videoverificatie van Home8, zonder meteen een compleet systeem te moeten kopen. En wil je dat later toch? Dan heb je alvast een camera in huis die je in jouw systeem op kunt nemen. Wel zo makkelijk!

Hoe je de Mini Cube en Twist HD als 'Standalone' gebruikt:

Je gebruikt de camera als zogenaamde 'Standalone' in drie eenvoudige stappen:

 • Sluit de camera aan op het lichtnet
 • Druk op het knopje bovenop het apparaat
 • Scan de QR-code aan de achter/onderkant van de camera in de Home8 app

 Oh ja, hieronder de oplossing :-)

9045-binnencameras-van-home8-zowel-in-compleet-systeem-als-los-te-gebruiken.jpg

Alles in huis voor 'n veiliger thuis ®

 • Slimste alarmsysteem van Nederland
 • Doe-het-zelf: installeren binnen 30 minuten
 • Slimme mix van gebruikers, locaties en functies, alle aangesloten apparaten te bedienen vanuit één app
 • Gratis verzenden en retourneren
 • Ook verkrijgbaar op:
 • Amazon
 • Coolblue
 • Bol
 • Hubo
 • Epine
 • Kieskeurig