Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl

Home8 & je huisdier

Geschreven door op The secret life of pets... Weten hoe het met jouw huisdier gaat als je niet thuis bent? Met Home8 kan het.

The secret life of pets... Weten hoe het met jouw huisdier gaat als je niet thuis bent? Met Home8 kan het.

"Ik wil mijn twee honden in de gaten kunnen houden. Mijn buurvrouw heeft weleens aangegeven dat ze zo veel blaffen als ik niet thuis ben. Het lijkt me handig om bijvoorbeeld een camera te hebben, waarmee ik dag en nacht kan zien wat ze uitspoken. Ook zou ik graag meldingen ontvangen op mijn smartphone en de mogelijkheid hebben om met ze te communiceren."


Zomaar een verhaal uit de praktijk. Veel mensen willen graag weten hoe het met hun huisdier gaat als ze van huis zijn. Home8 biedt hiervoor een complete en betaalbare oplossing.

Jouw huisdier & een Home8 camera

Alle binnencamera's van Home8 zijn uitgerust met functionaliteiten die goed van pas komen wanneer jij dag en nacht op de hoogte wil zijn van het doen en laten van jouw huisdieren. Alle camera's zijn voorzien van HD beeldkwaliteit, infrarood nachtzicht, bewegingsdetectie en een ingebouwde microfoon en luidspreker. De camera's zijn, net als al onze andere apparaten, te bedienen en te volgen in de overzichtelijke Home8 app. Zo ontvang jij meldingen als de camera beweging detecteert of je hond blaft bijvoorbeeld. Het bijbehorende beeldmateriaal kun je meteen zien op je smartphone of andere mobiele apparaten. Net alsof je er zelf bij bent. Met de microfoon en luidspreker praat je gemakkelijk tegen jouw trouwe viervoeter. Handig, want zo kun je jouw hond gerust stellen, ookal ben je zelf niet thuis. En, ook goed om te weten: de camera's kunnen onderscheid maken tussen menselijke en niet menselijke bewegingen. Sluipen inbrekers je huis in, dan kan de camera deze beweging onderscheiden van de bewegingen van je huisdier.

Bewegingssensor

Daarnaast biedt de bewegingssensor van Home8 een goede inkijk in waar in huis je huisdieren zich bevinden. Deze infrarood bewegingsmelder detecteert beweging in een hoek van 120 graden en houdt tot ongeveer 12 meter in de gaten. De sensor werkt op een C123A-batterij en geeft een melding via de app als de batterij vervangen moet worden. Ook is er de mogelijkheid tot een activiteiten tracking functie in de app om alle bewegingen bij te houden. Deze functie is niet alleen van toepassing op de Home8 Bewegingssensor, maar ook op alle Home8 camera’s met bewegingssensoren. Als er beweging wordt gesignaleerd in een tijdsbestek van 15 minuten, wordt deze beweging met een stip getoond in de activiteitentabel. Zo kun je bijvoorbeeld bijhouden of je huisdieren in een bepaalde kamer zijn, of dat ze deze kamer verlaten.

Complete beveiliging voor jouw huis

Met Home8 bescherm je ook je huis en dierbaren tegen ongewenste gasten. Dat betekent een fijn en veilig gevoel. Eén kijkje in de app op je smartphone en je ziet live wat er thuis gebeurt. Bekijk wat Home8 allemaal voor jou kan betekenen in het hele assortiment alarmystemen, zorgsystemen, en uitbreidingen.

Advies in de winkel

Wil je graag onze producten in het echt zien? Dat kan! Kom naar onze winkel in Papendrecht voor een gratis demonstratie van de mogelijkheden. Telefonisch advies inwinnen kan natuurlijk ook: bel hiervoor 078 6416410 (en kies optie 1).

8838-40006423-2136684596587309-5465703307043405824-o-vierkant.jpg

Alles in huis voor 'n veiliger thuis ®

 • Slimste alarmsysteem van Nederland
 • Doe-het-zelf: installeren binnen 30 minuten
 • Slimme mix van gebruikers, locaties en functies, alle aangesloten apparaten te bedienen vanuit één app
 • Gratis verzenden en retourneren
 • Ook verkrijgbaar op:
 • Amazon
 • Coolblue
 • Bol
 • Hubo
 • Epine
 • Kieskeurig