Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl

Care24 app en Home8 app vernieuwd

Geschreven door op Zowel de Care24 app als de algemene Home8 app zijn onlangs vernieuwd. Update uw Home8 apps en maak gebruik van meerdere verbeteringen en toegevoegde functies.

Zowel de Care24 app als de algemene Home8 app zijn onlangs vernieuwd. Update uw Home8 apps en maak gebruik van meerdere verbeteringen en toegevoegde functies.

Samen gebruiken van de Care24 app en de Home8 app

Hoe maakt u samen gebruik van de Care24 app en de Home8 app? Care24 is een onafhankelijke mobiele app die de smartphone waarop deze geïnstalleerd is, inzet als valdetector. Wanneer ouderen bijvoorbeeld naar buiten gaan en daar onverhoopt ten val komen, zal de Care24 app op hun smartphone direct een melding verzenden naar familieleden en/of verzorgers. Zij ontvangen deze melding op hun beurt in de Home8 app, en kunnen degene met de Care24 app ook meteen traceren. De Care24 app fungeert dus als een valalarm, paniekknop en GPS Tracker in één. Meer weten over de app? Lees dan ook onze blog ‘Hoe werkt de Home8 Care24 app?’.

Care24 app – Update Versie 1.2.0.

In de update van de Care24 app is een belangrijke functie toegevoegd: waar de valdetectie functie voorheen altijd was ingeschakeld, kan deze nu ook worden uitgezet. Dit betekent dat de smartphone met de Care24 app in dat geval geen meldingen verzendt bij een mogelijke val. Dit kan goed van pas komen wanneer ouderen zich bijvoorbeeld veilig in gezelschap bevinden, en familieleden en verzorgers niet onnodig ongerust willen maken. Valdetectie kan daarna natuurlijk ook weer eenvoudig worden ingeschakeld.

Home8 App Update Versie 2.7.0.

In de update van de Home8 app is onder andere aandacht besteed aan het verbeteren van bewegingsdetectie. Er is een activiteiten tracking functie toegevoegd. Deze functie is niet alleen van toepassing op de Home8 Bewegingssensor, maar ook op alle Home8 camera’s met bewegingssensoren. Als er beweging wordt gesignaleerd in een tijdsbestek van 15 minuten, wordt deze beweging met een stip getoond in de activiteitentabel. Naast beveiliging zijn er nog veel andere toepassingen voor deze functie. Zo kunt u bijvoorbeeld bijhouden of ouderen of kinderen in een bepaalde kamer zijn, of dat ze deze kamer verlaten.
Om de vastgelegde activiteiten te zien, tikt u op ‘Activiteit’ in het startscherm van de app en selecteert u vervolgens het apparaat voor de activiteit die u wilt bijhouden. U krijgt dan een grafiek te zien met ‘Eindtijd’ op de X-as en ‘Totale tellingen om de 15 minuten’ op de Y-as. Totale tellingen vertegenwoordigen het aantal bewegingsdetecties binnen een geactiveerde periode. De grafiek toont bovendien activiteit over de laatste 3 dagen.

Een functie om specifiek bewegingen van mensen te volgen is nu eveneens beschikbaar voor de bewegingssensoren op alle camera’s. Deze optie stelt de camera in staat alleen een noodmelding te geven als het apparaat een persoon detecteert. Dit kan voorkomen dat het alarm afgaat door huisdieren of andere irrelevante bewegingen. Deze functie staat standaard uitgeschakeld. Om deze aan te zetten, gaat u naar het zijbalk menu, tikt u op ‘Apparaatbeheer’, selecteert u een camera om te bewerken, tikt u vervolgens op ‘Bewegingsdetectie’ en schakelt u ‘Menselijke Detectie’ in. Houdt er rekening mee dat ‘Bewegingsgevoeligheid’ moet worden ingesteld op meer dan 0% om ‘Menselijke Detectie’ in te schakelen.

 

8548-3-features-with-word-nl.jpg

Alles in huis voor 'n veiliger thuis ®

 • Slimste alarmsysteem van Nederland
 • Doe-het-zelf: installeren binnen 30 minuten
 • Slimme mix van gebruikers, locaties en functies, alle aangesloten apparaten te bedienen vanuit één app
 • Gratis verzenden en retourneren
 • Ook verkrijgbaar op:
 • Amazon
 • Coolblue
 • Bol
 • Hubo
 • Epine
 • Kieskeurig