Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl

Vier zorg sensoren voor een onbezorgde oude dag

Geschreven door op Home8 biedt bescherming in de breedste zin van het woord: niet alleen op het gebied van beveiliging, video en automatisering, maar ook op het gebied van zorg. Dat wil zeggen: oplossingen voor bescherming en ondersteuning in alle aspecten van het leven.

Home8 biedt bescherming in de breedste zin van het woord: niet alleen op het gebied van beveiliging, video en automatisering, maar ook op het gebied van zorg. Dat wil zeggen: oplossingen voor bescherming en ondersteuning in alle aspecten van het leven. 

Of u nu beroepsmatig of als mantelzorger zorg verleent aan kwetsbare ouderen, de speciale Home8 zorg sensoren helpen u om uw patiënten of dierbaren onafhankelijk en veilig thuis te laten wonen. En dit gaat verder dan alleen de paniekknop en valdetector. Hier zijn nog vier zorg sensoren waarvan u wellicht nog niet wist hoe goed u ze kunt gebruiken.

1. Activiteiten Tracking Sensor en Monitoringssensor

Met de Activiteiten Tracking Sensor krijgt u zicht op activiteiten van uw patiënten of dierbaren. Bevestig deze draadloze sensor op deuren, apparaten of andere veelgebruikte voorwerpen in en om het huis en houdt toezicht op hoe vaak deze worden gebruikt. Zo kunt u bijvoorbeeld bijhouden hoe vaak de koelkast wordt geopend, wat u vertelt of uw patiënt of dierbare voldoende eet. Dit doet u door de sensor op de deur van de koelkast te plaatsen. Wanneer deze wordt geopend, ontvangt u direct een melding in de app op uw smartphone. De app houdt tevens een logboek bij van alle activiteiten, die u kunt delen met zorgverleners.

2. Inactiviteit Tracking Sensor

Er zijn bepaalde situaties waarin het ook belangrijk is om te weten of er geen activiteit is. Bijvoorbeeld wanneer een oudere een bepaalde tijd niet heeft bewogen of gereageerd. Dit kan zorgelijk zijn. Met de Inactiviteit Tracking Sensor ontvangt u een melding wanneer er voor een bepaalde ingestelde tijd geen activiteit wordt waargenomen. Deze sensor kan hulp bieden in situaties van patiënten die een ziekte hebben die beweging ernstig bemoeilijkt.

 

3. Medicatie Tracking Sensor

Het nauwkeurig innemen en bijhouden van medicijnen is vaak essentieel voor mensen op leeftijd. Senioren met dementie, zoals de ziekte van Alzheimer, vergeten echter vaak hun medicijnen. De Home8 Medicatie Tracking Sensor is speciaal ontwikkeld om de kans op een overdosis of vergeten inname te verminderen. Bevestig deze sensor op een pillendoosje of andere medicijnverpakking, plan de medicijninname in en ontvang meteen meldingen op uw smartphone wanneer er een dosis niet wordt ingenomen.

 

4. Automatische Medicijndispenser

De Automatische Medicijndispenser bevat 28 pillenvakjes (patronen) en kan vooraf worden ingesteld op 6 doses per dag. De patiënt krijgt een hoorbare herinnering van de dispenser wanneer het tijd is om medicijnen in te nemen. In het geval van een gemiste dosis, ontvangen de zorgverleners en/of familie direct een waarschuwing, waardoor een juiste inname van medicijnen wordt gewaarborgd. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over een gemiste dosis medicijnen.

 

Nog een handige zorg toepassing: de Care24 App

Deze vier veelzijdige zorg sensoren kunnen worden toegevoegd aan elk Home8-systeem.
Daarnaast heeft iedereen met een Home8-systeem toegang tot onze Care24 App, een app die buitenshuis bescherming biedt. Deze app werkt samen met de Home8 app en fungeert als een mobiel valalarm, mobiele paniekknop en GPS Tracker in één. Lees meer over deze app in de blog: “Hoe werkt de Care24-app?”

Wil je nou meer weten of Home8care neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel in Papendrecht voor advies.

8550-vier-zorgsensoren-voor-een-onbezorgde-oude-dag.jpg

Alles in huis voor 'n veiliger thuis ®

 • Slimste alarmsysteem van Nederland
 • Doe-het-zelf: installeren binnen 30 minuten
 • Slimme mix van gebruikers, locaties en functies, alle aangesloten apparaten te bedienen vanuit één app
 • Gratis verzenden en retourneren
 • Ook verkrijgbaar op:
 • Amazon
 • Coolblue
 • Bol
 • Hubo
 • Epine
 • Kieskeurig