Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl

De Liever Thuis! beurs: een foto impressie én veelgestelde vragen

Geschreven door op Het was gezellig druk op onze stand op de Liever Thuis! beurs. De drie beursdagen zijn voorbij gevlogen. Gelukkig hebben we de foto’s nog! Hier een kleine foto impressie én zes veelgestelde vragen die wij hoorden op de beurs.

Het was gezellig druk op onze stand op de Liever Thuis! beurs. De drie beursdagen zijn voorbij gevlogen. Gelukkig hebben we de foto’s nog! Hier een kleine foto impressie én zes veelgestelde vragen die wij hoorden op de beurs.

Wat is Home8 precies?

Kort gezegd is Home8 een alles-in-1 alarmsysteem, dat beveiliging biedt tegen inbraak en huiselijke gevaren zoals brand en wateroverlast. Daarnaast biedt Home8 speciale zorgtoepassingen, samengebracht onder de naam Home8care, die zorgverleners en hulpbehoevenden ondersteuning kunnen bieden in het dagelijks leven. Je kunt naar keuze apparaten toevoegen, die je bedient in de overzichtelijke Home8 app.

Moet ik dit systeem door een installateur laten installeren?

Nee. Het systeem is Plug & Play, wat betekent dat je deze eenvoudig en snel zelf kunt installeren, zonder dat je hier technische kennis voor nodig hebt. Home8 is speciaal ontworpen als doe-het-zelf alarmsysteem en is daarmee gemakkelijk te installeren en gebruiken.

Is het systeem alleen voor binnen?

Nee. Er is ook een speciale buitencamera beschikbaar, die je net als alle andere camera’s en sensoren kunt toevoegen aan het systeem. Beelden bekijk je, net als van alle andere camera’s, in de app.

Is het mogelijk om Home8 aan te sluiten op andere systemen en/of apparaten?

Ja, dat kan, afhankelijk van het systeem of de apparaten die je wilt aansluiten. Home8 is namelijk oneindig uitbreidbaar. Niet alleen met de innovatieve apparaten van Home8 zelf, maar ook met een breed scala aan externe apparaten van andere merken. En het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is verbinding maken in de app. Home8 koppel je standaard aan apparaten van welbekende merken. Daarnaast maakt Home8 gebruik van IFTTT integratie: een automatiseringstechniek die verschillende web applicaties- en sites met elkaar verbindt. Op die manier kun je Home8 ook integreren met andere slimme apparaten.

Werkt het systeem op netstroom of alleen op batterijen?

Om goed te kunnen werken, heeft dit systeem netstroom nodig. De basis van elk Home8 systeem, de zogenaamde Security Shuttle die dient als speciale Home8 router, moet aangesloten worden op het lichtnet met de daarvoor bestemde adapter. Deze moet dus in de buurt van een stopcontact worden geplaatst. Dit geldt ook voor alle camera’s. De sensoren, zoals de bewegingssensor en deur- raam sensor, werken echter op batterijen. De binnensirene kan zowel op batterijen als op het lichtnet werken.

Wat heb ik nodig om een Home8 systeem te kunnen installeren?

1) Een internetverbinding
Heb je een breedband verbinding van je internet provider? Dit kan een DSL of kabel internet provider zijn. Het Home8 systeem ondersteunt geen inbelverbinding.
2) Een Wi-Fi router met een beschikbare LAN-poort
De DHCP-router zorgt ervoor dat het breedband signaal naar de andere apparaten in jouw huis of bedrijf kan. Het Home8 systeem heeft een USB connectie nodig van een van de beschikbare poorten op de router. Het zou ideaal zijn als je de Shuttle en camera’s in de buurt van je router kunt neerzetten.
3) Een smartphone, idealiter met mobiel internet
Je hebt een smartphone nodig om de Home8 app te kunnen installeren en gebruiken. Om ten alle tijde meldingen van het systeem te kunnen ontvangen, heb je een mobiele internetverbinding nodig.

Bekijk voor meer veelgestelde vragen ook onze FAQ pagina.

8460-afbeelding-liever-thuis-met-gratis-toegang-02.jpg

Alles in huis voor 'n veiliger thuis ®

 • Slimste alarmsysteem van Nederland
 • Doe-het-zelf: installeren binnen 30 minuten
 • Slimme mix van gebruikers, locaties en functies, alle aangesloten apparaten te bedienen vanuit één app
 • Gratis verzenden en retourneren
 • Ook verkrijgbaar op:
 • Amazon
 • Coolblue
 • Bol
 • Hubo
 • Epine
 • Kieskeurig