Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl

Ga net als Donald Trump voor goede beveiliging tegen illegale indringers

Geschreven door op De nieuwbaken president van de Verenigde Staten, Donald Trump, hamert er op: veiligheid. Om te voorkomen dat er jaarlijks enkele duizenden illegale indringers het land binnen zouden komen, wil Trump zelfs een grote muur bouwen tussen de Verenigde Staten en Mexico. Een beetje te vergelijken met een goede beveiliging van je eigen huis, alleen wat groter.

De nieuwbaken president van de Verenigde Staten, Donald Trump, hamert er op: veiligheid. Om te voorkomen dat er jaarlijks enkele duizenden illegale indringers het land binnen zouden komen, wil Trump zelfs een grote muur bouwen tussen de Verenigde Staten en Mexico. Een beetje te vergelijken met een goede beveiliging van je eigen huis, alleen wat groter.

U bent geen Donald Trump

Het is natuurlijk een scheve vergelijking, maar we worden er op alle manieren en momenten op gewezen; Veiligheid. Het open zetten van je voor- en achterdeur, en/of het laten openstaan van je ramen, is een onachtzaamheid waar helaas te veel mensen misbruik van maken. Natuurlijk is dat niet als je je raam open zet terwijl je in diezelfde kamer bent, maar wel als je er geen overzicht meer op hebt. In zo’n geval is het handig om eens goed na te denken over je beveiliging.

Beveiliging

Het is natuurlijk voor de meeste mensen onmogelijk en onzinnig om een vijf meter hoge muur om het huis te bouwen, maar iets kan men wel doen. Home8 heeft een uitermate geschikte beveiligingsinstallatie, die in enkele minuten is opgezet en aangesloten. En vrijwel net zo effectief als een ondoordringbare vijf meter hoge muur. Toegegeven, een inbreker heeft nog wel de kans om binnen te komen, maar vanaf het moment dat deze het logo van Home8 ziet, zal hij weten dat hij zich beter uit de voeten kan maken. De Home8 camera-systemen geven alarm bij de eerste beweging, waarna u zelf via uw telefoon kan zien wie uw huis is binnen gedrongen. Automatisch gaat het alarm af, terwijl de inbreker reeds staat opgenomen op camera.

Beelden doorsturen

Het grote voordeel van Home8 is dan ook dat u geen duur contract hoeft af te sluiten bij een callcenter, dat u belt bij alarm. Het alarm gaat direct naar uw telefoon, waarna u zelf de controle in handen hebt en direct de beelden van de illegale indringers kan doorzenden naar de politie. Dat is veilig en veel goedkoper dan het aansturen van een duur beveiligingsbedrijf.

8416-pexels-photo-761142.jpeg

Alles in huis voor 'n veiliger thuis ®

 • Slimste alarmsysteem van Nederland
 • Doe-het-zelf: installeren binnen 30 minuten
 • Slimme mix van gebruikers, locaties en functies, alle aangesloten apparaten te bedienen vanuit één app
 • Gratis verzenden en retourneren
 • Ook verkrijgbaar op:
 • Amazon
 • Coolblue
 • Bol
 • Hubo
 • Epine
 • Kieskeurig