Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl

Je oude smartphone gebruiken als beveiligingscamera? Binnenkort kan het!

Geschreven door op Home8 is al een uitgebreid, innovatief alarmsysteem vol slimme toepassingen en apparaten. Maar onze ontwikkeling staat niet stil. We zijn namelijk altijd op zoek naar meer mogelijkheden om jouw huis, bedrijf, dierbaren en bezittingen nóg beter te kunnen beschermen en jouw leven nóg comfortabeler te maken. Daarom is er binnenkort een nieuwe handige functie beschikbaar: een app waarmee je jouw oude telefoon omtovert tot ‘n echte bewakingscamera. En daar zijn we best een beetje trots op! Meer weten? Lees dan snel verder!

Home8 is al een uitgebreid, innovatief alarmsysteem vol slimme toepassingen en apparaten. Maar onze ontwikkeling staat niet stil. We zijn namelijk altijd op zoek naar meer mogelijkheden om jouw huis, bedrijf, dierbaren en bezittingen nóg beter te kunnen beschermen en jouw leven nóg comfortabeler te maken. Daarom is er binnenkort een nieuwe handige functie beschikbaar: een app waarmee je jouw oude telefoon omtovert tot ‘n echte bewakingscamera. En daar zijn we best een beetje trots op! Meer weten? Lees dan snel verder!

Binnenkort beschikbaar: nieuwe app S-IoT

In het kort gebruikt deze nieuwe app, S-IoT genaamd, een smartphone als live bewakingscamera en tegelijkertijd als een “impact” (lees: botsing, stoot, schok, slag) sensor. Deze sensor is speciaal gemaakt om te waarschuwen in geval van diefstal. Stel, je hebt de smartphone met de S-IoT app in je geparkeerde auto geplaatst, dan ontvang je als eigenaar van het Home8 systeem meteen een melding als de autoruit wordt ingeslagen. Ook je geautoriseerde gebruikers worden meteen gewaarschuwd.

Hoe werkt de app?

S-IoT is een onafhankelijke app die je installeert op je (oude) smartphone. De werking van deze app is vergelijkbaar met onze Care24 app. Na installatie voeg je de S-IoT app toe in de algemene Home8-app als camera of als virtuele OPU, door de QR-code uit de S-IoT app te scannen met de Home8 app. De eigenaar en geautoriseerde gebruikers kunnen nu de camera zien, traceren (door de locatie services op de smartphone met S-IoT aan te zetten) en meldingen ontvangen. Je hebt voor de S-IoT app overigens geen apart app-account nodig.

 

Slimme functies

En de app zou natuurlijk geen app van Home8 zijn zonder een paar slimme en handige functies! We lichten hier een tipje van de sluier op. Om bij het voorbeeld van de auto te blijven: de gebruiker kan met de app van een afstand live de beelden streamen en opnemen met de camera van de telefoon waarop de app is geïnstalleerd. Met de impactdetectie worden gebruikers dus meteen op de hoogte gesteld van diefstal van of in de auto. Net als bij andere toepassingen van Home8, zoals bewegingsdetectie, kun je hier ook de gevoeligheid van de sensor zelf aanpassen naar de situatie. Ook kun je eenvoudig wisselen tussen de voor- en achter camera van je toestel en de flitser aan- of uitzetten. In de Home8 app wordt de locatie met de beelden van diefstal meteen weergegeven.

Deze gratis app zal beschikbaar zijn voor zowel iOs als Android mobiele apparaten. En het kost je dus niks extra’s: ben je al de trotse bezitter van een Home8 systeem, dan kun je de S-IoT app toevoegen in je Home8-app.

S-IoT: Whats in a name?

Ook leuk om te weten: de naam van de app is niet geheel toevallig. Deze wijst namelijk op het zogenaamde Internet of Things(“Internet der Dingen”) principe: het netwerk van apparaten, voertuigen, huishoudelijke toepassingen en andere items die zijn ingebed met elektronica, software, sensoren en netwerkconnectiviteit waarmee deze apparaten verbinding kunnen maken en gegevens kunnen uitwisselen.

De S-IoT app is binnenkort beschikbaar. Houd onze website en social media goed in de gaten voor meer nieuws over alle toegevoegde functies!

8472-app-foto-voorbeeld-600x326.jpg

Alles in huis voor 'n veiliger thuis ®

 • Slimste alarmsysteem van Nederland
 • Doe-het-zelf: installeren binnen 30 minuten
 • Slimme mix van gebruikers, locaties en functies, alle aangesloten apparaten te bedienen vanuit één app
 • Gratis verzenden en retourneren
 • Ook verkrijgbaar op:
 • Amazon
 • Coolblue
 • Bol
 • Hubo
 • Epine
 • Kieskeurig