Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl

Zorg en cameratoezicht

Geschreven door op Videomonitoring is een prachtige tool om niet alleen de zorg in verpleeghuizen en zorginstellingen te verbeteren maar is ook geschikt om thuiszorgverpleegkundigen alleenstaande en kwetsbare ouderen, thuiszorginstellingen en mantelzorgers te ondersteunen. Een geplaatste camera is een extra oog dat meekijkt met de zorgverlener, wat sneller ingrijpen en betere zorg mogelijk maakt. Home8 Zorg biedt niet alleen videomonitoring maar levert een totaaloplossing van connected sensoren, alarmmeldingen en medicatie-inname.

Videomonitoring is een prachtige tool om niet alleen de zorg in verpleeghuizen en zorginstellingen te verbeteren maar is ook geschikt om thuiszorgverpleegkundigen alleenstaande en kwetsbare ouderen, thuiszorginstellingen en mantelzorgers te ondersteunen. Een geplaatste camera is een extra oog dat meekijkt met de zorgverlener, wat sneller ingrijpen en betere zorg mogelijk maakt. Home8 Zorg biedt niet alleen videomonitoring maar levert een totaaloplossing van connected sensoren, alarmmeldingen en medicatie-inname.

Zorg en cameratoezicht

Het Home8 Zorg aanbod is speciaal afgestemd op het ondersteunen van zorg aan hulpbehoevenden. Het systeem is volledig zelfstandig te installeren en te bedienen zodat iedereen gebruik kan maken van elke toepassing. Voor een alleenwonende oudere of hulpbehoevende is het een veilig gevoel om op een heel makkelijke manier contact te kunnen leggen met een familielid of hulpverlener wanneer er iets gebeurt. Voor een hulpverlener geeft het daarentegen een gerust gevoel altijd direct contact te kunnen maken en met beeld de veiligheid te kunnen verifiëren.

 

Videomonitoring

De meegeleverde Twist HD camera in het Zorg Starter Kit maakt niet alleen opnamen. Eigenlijk is het een all-in-one communicatiesysteem. De HD camera is voorzien van een microfoon en speaker zodat je niet alleen visueel de situatie kunt verifiëren maar ook via de camera gemakkelijk kunt communiceren.

Paniekknop / Valalarm

Het valalarm is een combinatie van draadloze paniekknop en val-sensor. Deze nuttige uitbreiding op onze zorg systemen zorgt ervoor dat een oudere niet alleen zelf een SOS-oproep kan activeren, maar ook dat er automatisch een alarmmelding wordt verstuurd wanneer de persoon in kwestie valt. Slimme sensoren in de hanger merken dit namelijk op. Zodra je ouders je hulp nodig hebben ontvang je direct een notificatie via je smartphone. De op het betreffende Home8 systeem aangemelde gebruikers zullen direct een notificatie ontvangen wanneer de paniekknop ingedrukt wordt. En dat is niet alleen nuttig bij ouderen of hulpbehoevenden, maar ook je kinderen kun je met een geruster hart thuislaten.

Slimme sensoren

Je kunt de dagelijkse activiteiten van je dierbaren volgen met activity sensoren. Met behulp van de connected sensoren zijn verschillende scenarios te creëren. Plaats de sensor op deuren, apparaten en andere vaak gebruikte voorwerpen rond het huis om bij te houden hoe vaak ze worden gebruikt. Wanneer er bijvoorbeeld een medicatie wordt gemist of er wordt niet op een signaal gereageerd versturen de sensoren een bericht naar de geautoriseerde gebruikers zoals de kinderen of zorgverlener. Via de intelligente Home8 app kan er naar inschatting worden geacteerd.

Nooit meer medicijnen vergeten in te nemen

De intelligente medicijndispenser zal een signaal geven, iedere keer wanneer het tijd is om medicatie in te nemen. Wanneer er een medicatie wordt gemist of er wordt niet op het signaal gereageerd verstuurt de dispenser een bericht naar de geautoriseerde gebruikers zoals de kinderen of zorgverlener.

Dit is slechts een opsomming van de vele voordelen van een Home8 zorg systeem maar het kan zoveel meer voor betekenen voor zorgenverleners, mantelzorgers en natuurlijk hulpbehoevenden. Zelfstandig wonen wordt een stuk gemakkelijker gemaakt dankzij Home8 Zorg. Wanneer er vragen zijn mag je ons natuurlijk bellen op telefoonnummer 078-6416410. Langs komen in onze winkel is misschien nog wel beter. Dan kun je de voordelen met eigen ogen zien.

Zorg en cameratoezicht
8409-clasped-hands-comfort-hands-people-45842.jpeg

Alles in huis voor 'n veiliger thuis ®

 • Slimste alarmsysteem van Nederland
 • Doe-het-zelf: installeren binnen 30 minuten
 • Slimme mix van gebruikers, locaties en functies, alle aangesloten apparaten te bedienen vanuit één app
 • Gratis verzenden en retourneren
 • Ook verkrijgbaar op:
 • Amazon
 • Coolblue
 • Bol
 • Hubo
 • Epine
 • Kieskeurig