Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl

Veiligheid op de weg en in je huis

Geschreven door op Gladheid op de weg. Eén van de meest risicovolle verkeerssituaties. De eerste echte winterdag met sneeuw en gladheid van dit jaar, leverde een enorm aantal ongelukken op. Alleen al op de snelwegen werden meer dan 450 ongelukken geteld, waarbij de auto’s total loss werden verklaard. Een flinke tegenvaller voor de inzittenden, maar gelukkig vielen er bij de ongelukken maar weinig gewonden.

Gladheid op de weg. Eén van de meest risicovolle verkeerssituaties. De eerste echte winterdag met sneeuw en gladheid van dit jaar, leverde een enorm aantal ongelukken op. Alleen al op de snelwegen werden meer dan 450 ongelukken geteld, waarbij de auto’s total loss werden verklaard. Een flinke tegenvaller voor de inzittenden, maar gelukkig vielen er bij de ongelukken maar weinig gewonden.

Tegenslag

In Ede hadden 1200 huishoudens en bedrijven andere overlast van de koude. Door bevriezing knapte een gasleiding, waarna de Edenaren tot wel enkele dagen zonder gas zaten. Al met al flinke tegenslagen, zo in de eerste weken van de winter. Flink lastig als je thuis komt in een koud huis. Een tegenslag kan het ook zijn als je na een avondje stappen thuis komt in een leeg huis; Een huis dat is leeggehaald door inbrekers.

Inbraak of beveiliging

Gelukkig dalen de inbraakcijfers in de meeste gemeenten, de laatste jaren. Helaas is het niet overal zo, en helaas is het niet zo dat behaalde resultaten uit het verleden een garantie geven voor de toekomst. Ook in een gemeente waar nooit wordt ingebroken, is de kans op inbraak geen 0%. Juist de gemeenten waar weinig wordt ingebroken, zullen waarschijnlijk zo’n laag cijfer hebben vanwege de goede inbraakpreventie. Buurtpreventie, groepswhatsapp of gewoon allemaal een goede inbraakbeveiliging zijn de vereisten vooreen veilig gevoel.

Sloten

Een goede manier om te zorgen dat er niet wordt ingebroken, is thuis blijven, maar ook het installeren van dievenklauwen, sloten op de handvatten van de ramen en extra sloten op de deur maakt het inbreken moeilijker. Ben je echter geen klusser, wil je niet uren bezig zijn met het installeren, of wil je binnenkort gaan verhuizen? Kies dan voor een makkelijk te installeren en te verplaatsen beveiligingsinstallatie van Home8. In vijf minuten geïnstalleerd en aangesloten. Voor het grootste gemak en het veiligste gevoel.

8411-ice-75596-640-300x199.jpeg

Alles in huis voor 'n veiliger thuis ®

 • Slimste alarmsysteem van Nederland
 • Doe-het-zelf: installeren binnen 30 minuten
 • Slimme mix van gebruikers, locaties en functies, alle aangesloten apparaten te bedienen vanuit één app
 • Gratis verzenden en retourneren
 • Ook verkrijgbaar op:
 • Amazon
 • Coolblue
 • Bol
 • Hubo
 • Epine
 • Kieskeurig