Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl

Zorgeloos op vakantie met Home8

Geschreven door op Altijd op de hoogte van wat er thuis gebeurt. Zelfs vanuit je hangmat aan de andere kant van de wereld. Het kan met een camera- en alarmsysteem van Home8. Home8 is slim, effectief en leuk: zo heb jij elke inbreker bij jouw thuis direct in de gaten, maar zeg je ook even gemakkelijk de buurvrouw gedag die jouw plantjes water geeft.

Altijd op de hoogte van wat er thuis gebeurt. Zelfs vanuit je hangmat aan de andere kant van de wereld. Het kan met een camera- en alarmsysteem van Home8. Home8 is slim, effectief en leuk: zo heb jij elke inbreker bij jouw thuis direct in de gaten, maar zeg je ook even gemakkelijk de buurvrouw gedag die jouw plantjes water geeft.

Beveiliging met videoverificatie

Alle apparaten van jouw Home8 alarmsysteem bedien je in de overzichtelijke Home8 app. Hierin kan je dag en nacht volgen wat er gebeurt, waar je ook bent. Dat is de basis van videoverificatie van Home8: de sensoren en camera’s signaleren bijvoorbeeld het openen van een deur en jij als gebruiker ontvangt hiervan meteen een melding met beelden in de app. Vervolgens kun je zelf direct controleren of er hulp nodig is en indien nodig deze ook direct inschakelen vanuit de app. Handig, toch? En Home8 is daarbij het enige systeem in Nederland waarbij je ook meteen hulpdiensten voorziet van bewijs. Zie je bijvoorbeeld dat de deur wordt geopend door een inbreker? Dan deel je bijbehorende beelden gemakkelijk en snel met de politie. Oók vanaf het strand in Griekenland, je hangmat op de Bahama's of je blokhut in Luxemburg. Deze opzet is trouwens bewezen effectief en bespaart kosten. Tussenkomst van een dure meldkamer of een duur callcenter is immers niet meer nodig en valse alarmmeldingen zijn definitief verleden tijd!

Home8 = een breed toepasbaar alarmsysteem

Het Home8 alarmsysteem is toe te passen op meerdere gebouwen en toegankelijk voor meerdere personen tegelijk. Je kunt verschillende geautoriseerde gebruikers toevoegen, die net als jij een melding ontvangen wanneer er iets gebeurt. Daarbij zijn meerdere gebouwen te integreren: heb je bijvoorbeeld een eigen bedrijf, dan kun je zowel jouw huis als jouw bedrijf met Home8 beveiligen. En beide locaties beheren in de app. Geautoriseerde gebruikers, noodcontacten en lokale hulpdiensten kun je naar eigen inzicht toevoegen. Zo houdt je gemakkelijk overzicht over alle apparaten, contacten en locaties in de app. En houdt je van een afstand een oogje in het zeil.

Nu extra voordelig: totaalpakket voor binnen én buiten

Nu extra voordelig: de Binnen/Buiten Beveiliging Starter Kit. Dat is complete beveiliging voor huis en haard. Met zowel een binnencamera als een speciale buitencamera, twee deur-raam contacten die het openen van ramen of deuren voor je in de gaten houden en een binnensirene die ongenodigde gasten meteen afschrikt. Met de Mini Cube HD Binnen Camera kun je live meekijken en communiceren met personen bij de camera. Zo kun jij altijd volgen wat er thuis gebeurt én ook nog eens hallo zeggen tegen de buurvrouw die voor jouw plantjes zorgt!

>>> Bekijk en bestel jouw Binnen/Buiten Beveiliging Starter Kit

Meer weten?

Meer weten? Je bent ook altijd welkom bij ons in de winkel voor persoonlijk advies. Parkeren doe je gratis voor de deur, en: de koffie staat klaar! Telefonisch advies inwinnen kan natuurlijk ook: bel hiervoor naar 078 641 6410 (bereikbaar tussen 09:30 uur en 16:30 uur).

8681-vierkant-blog-vakantie-home8.jpg

Alles in huis voor 'n veiliger thuis ®

 • Slimste alarmsysteem van Nederland
 • Doe-het-zelf: installeren binnen 30 minuten
 • Slimme mix van gebruikers, locaties en functies, alle aangesloten apparaten te bedienen vanuit één app
 • Gratis verzenden en retourneren
 • Ook verkrijgbaar op:
 • Amazon
 • Coolblue
 • Bol
 • Hubo
 • Epine
 • Kieskeurig