Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl

De Binnen/Buiten Starter kit. Perfect om je huis te beveiligen tijdens deze zomervakantie

Geschreven door op Ben je nog op zoek naar een complete manier om je huis en tuin te beveiligen wanneer je volgende week op vakantie gaat? Deze starter kit van Home8 is precies wat je nodig hebt. In de kit vind je twee camera’s, een voor binnen en een voor buiten. De beelden die worden gemaakt kun je vanaf je vakantiebestemming direct bekijken via de Home8 App. Benieuwd naar wat dit systeem voor jou kan betekenen? Lees snel verder!

Ben  je nog op zoek naar een complete manier om je huis en tuin te beveiligen wanneer je volgende week op vakantie gaat? Deze starter kit van Home8 is precies wat je nodig hebt.  In de kit vind je twee camera’s, een voor binnen en een voor buiten. De beelden die worden gemaakt kun je vanaf je vakantiebestemming direct bekijken via de Home8 App. Benieuwd naar wat de binnen/buiten starter kit voor jou kan betekenen? Lees snel verder!

 

Wat vind je in de doos?

Alle producten in de kit worden aangesloten op de Security Shuttle. Dit is het centrale hoofdstation waar de data wordt verzameld. Via het draadloze netwerk kunnen alle apparaten hieraan worden gekoppeld.

De Mini Cube HD camera is de camera voor binnen. Deze camera is uitgerust met verschillende professionele features zoals nachtzicht dankzij de infrarood functie en bewegings- en geluidsdetectie. Dankzij de beeldhoek van 100 graden kun je gemakkelijk de hele kamer in beeld krijgen.

Met de  Mini Buiten camera is het een fluitje van een cent om jouw tuin in de gaten te houden. Ook de buitencamera is uitgerust met een infrarood functie, waardoor je haarscherp nachtzicht hebt tot wel 30 meter! Je kunt de camera zo instellen dat, wanneer de camera beweging detecteert een foto van het beeld naar je stuurt. Het is mogelijk om de camera zowel via WiFi als bedraad (door middel van power over ethernet) te gebruiken.

Het Deur-/Raamcontact zit 2 keer in deze kit. Het draadloze contact is magnetisch. Wanneer een deur of raam geopend wordt, zal er een alarm naar de Security Shuttle worden gezonden. Daardoor zullen alle camera’s die aangesloten zijn op deze Shuttle direct worden geactiveerd.

De geluidsdruk van de Binnensirene bedraagt een flinke 115 decibel. Dit zorgt ervoor dat een ongenodigde gast, in combinatie met het flitslicht, niet onopgemerkt blijft. De ingebouwde batterij zorgt ervoor dat de sirene tijdens een stroomstoring tot nog 8 uur lang actief kan blijven.

Met de Draadloze Afstandsbediening kan het systeem op afstand in- en uitgeschakeld worden. Dit is vooral handig voor familieleden die geen smartphone bezitten.

Het uitbreiden van je alarmsysteem

Nu je weet wat er in de doos zit en wat je ermee kunt doen, denk je misschien wel dat het erg handig is maar ook in de keuken wel een camera wilt. Daar zit immers ook een deur. Dit is helemaal geen probleem. Het systeem van Home8 kun je namelijk met oneindig veel accessoires uitbreiden, geheel naar eigen inzicht.

Er zijn namelijk ook accessoires voor wanneer je juist wel thuis bent. Een brand- en koolstofmonoxide melder bijvoorbeeld. Deze werkt op een knoopbatterij en dankzij een draadloos bereik van 90 meter kun je dit apparaat vrijwel overal in het huis monteren.

Geïnteresseerd in de handige binnen/buiten starterkit? Profiteer nu van de actie!

Wil je het systeem nog even in het echt bekijken? Dat kan natuurlijk ook. Je bent van harte welkom in onze winkel in Papendrecht.8616-binnen-buiten.jpg

Alles in huis voor 'n veiliger thuis ®

 • Slimste alarmsysteem van Nederland
 • Doe-het-zelf: installeren binnen 30 minuten
 • Slimme mix van gebruikers, locaties en functies, alle aangesloten apparaten te bedienen vanuit één app
 • Gratis verzenden en retourneren
 • Ook verkrijgbaar op:
 • Amazon
 • Coolblue
 • Bol
 • Hubo
 • Epine
 • Kieskeurig