Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl

Bewaak je eigendommen zowel binnen als buiten

Geschreven door op Home8 biedt de meest complete beveiligingsoplossing met geïntegreerde camerabewaking. Na het succesvol toevoegen van 2 HD binnencamera’s in het assortiment is er nu ook een Full HD buitencamera in het assortiment opgenomen. Hiermee biedt Home8 een nog completere beveiligingsoplossing waarmee je een alarmmelding zowel binnen als buiten je woning direct kunt verifiëren. Bewaak je eigendommen zowel binnen als buiten.


Home8 biedt de meest complete beveiligingsoplossing met geïntegreerde camerabewaking. Na het succesvol toevoegen van 2 HD binnencamera’s in het assortiment is er nu ook een Full HD buitencamera in het assortiment opgenomen. Hiermee biedt Home8 een nog completere beveiligingsoplossing waarmee je een alarmmelding zowel binnen als buiten je woning direct kunt verifiëren. Bewaak je eigendommen zowel binnen als buiten.

Wat is er zo geweldig aan de Mini Outdoor Full HD Camera?

Bestaande gebruikers van de Home8 systemen hebben het allang op hun verlanglijstje staan. Een buitencamera die het nog gemakkelijker maakt een complete woning of kantoor te beveiligen. Met de nieuwste 2MP buitencamera beveilig je op een eenvoudige manier je woning. De oerdegelijke behuizing is bestand tegen alle weersinvloeden en technisch gezien blijft er maar weinig te wensen over. Full HD resolutie, haarscherp nachtzicht tot 30 meter, WDR en zowel bedraad als draadloos te monteren. Wanneer de slimme Full HD camera beweging signaleert ontvang je direct een notifcatie via de Home8 app,

Bewaak je eigendommen zowel binnen als buiten

Met de Home8 Mini Full HD buitencamera kun je op afstand live meekijken en direct maatregelen nemen als er wat gebeurt. Dankzij de flexibele behuizing kun je de camera in elke gewenste positie monteren en draaien. Gebruik bijvoorbeeld de camera om om te zien of een pakket is aangekomen, of bewaak direct alle ingangen van je woning.

Naast de live streaming verstuurt de camera ook direct notificaties bij beweging naar de Home8 app. Er wordt direct een video van het even opgeslagen als bewijs. Hierdoor reduceren valse alarmmeldingen en is de pakkans door beeldverificatie vele malen groter.

De Home8 Mini Full HD buitencamera is de perfecte uitbreiding op elk bestaand Home8 systeem.

8352-bewaak-je-eigendommen-zowel-binnen-als-buiten.png

Alles in huis voor 'n veiliger thuis ®

 • Slimste alarmsysteem van Nederland
 • Doe-het-zelf: installeren binnen 30 minuten
 • Slimme mix van gebruikers, locaties en functies, alle aangesloten apparaten te bedienen vanuit één app
 • Gratis verzenden en retourneren
 • Ook verkrijgbaar op:
 • Amazon
 • Coolblue
 • Bol
 • Hubo
 • Epine
 • Kieskeurig