Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl

Zorg Alarm

Geschreven door op Het is geen geheim dat ouderen vaak net een beetje meer hulp nodig hebben dan jongeren. Wanneer een senior nog zelfstandig kan wonen is dat heel prettig, maar een goed “vangnet” is toch wel verstandig. De moderne techniek kan je daarbij helpen.


Het is geen geheim dat ouderen vaak net een beetje meer hulp nodig hebben dan jongeren. Wanneer een senior nog zelfstandig kan wonen is dat heel prettig, maar een goed “vangnet” is toch wel verstandig. De moderne techniek kan je daarbij helpen. De innovatie technologie van Home8 bestaat uit een totaaloplossing van connected sensoren, alarmmeldingen en medicatie-inname. Home8 Ouderenzorg Alarm ondersteund thuiszorgverpleegkundigen alleenstaande en kwetsbare ouderen, thuiszorginstellingen en mantelzorgers .

Voor een alleenwonende oudere is het een veilig gevoel om op een heel makkelijke manier contact te kunnen leggen met een familielid of hulpverlener wanneer er iets gebeurt. Het Zorg Starter Kit is een uniek alarmsysteem om de veiligheid van ouderen en andere hulpbehoevenden sterk te vergroten. Het basissysteem bestaat uit de noodzakelijke centrale unit die wordt aangesloten op het netwerk, één paniekbutton, twee activity sensoren, één sirene en één Twist HD Camera en is eindeloos uit te breiden met diverse sensoren.

Home8 Ouderenzorg Alarm

Een ouderenzorg alarmsysteem is grotendeels een “normaal” alarmsysteem. Wanneer de hoofdunit een melding krijgt zal er een actie uitgevoerd worden. De actie bestaat in dit geval gewoonlijk uit sturen van een melding naar een aantal voorgeprogrammeerde telefoonnummers. De manier waarop er een melding naar het systeem wordt gestuurd is echter anders ten opzichte van een regulier alarmsysteem. Bij een ouderenzorg alarm zijn het meestal niet de bewegings- of deursensoren die een signaal sturen, maar sensoren als een paniekknop, val-detector of SOS-knop.

Het Zorg Alarm is in de eerste plaats uit te breiden met reguliere sensoren zoals deur/raam sensoren, PIR detectors enzovoort. Daarnaast is er een scala van sensoren speciaal ontwikkeld voor senioren zoals activitytrackers, medicijntrackers en een automatische medicijndispenser.

Mobiele sensoren

Een paniekknop aan een nek-koord of sleutelhanger kan het verschil betekenen tussen wel en geen melding kunnen versturen bij een incident. Zo’n knop kan altijd meegedragen worden en is dus altijd binnen handbereik. De meegeleverde Home8 paniekknop is er ook in combinatie met val-sensor. Zo’n sensor geeft automatisch een signaal naar de hoofdunit wanneer de drager valt.

Vaste sensoren

Een aantal vaste sensoren kan ook veel nut bewijzen bij het bewaken van ouderen. Zo kan een bewegingssensor een melding geven wanneer iemand ergens komt waar hij of zijn niet hoort te komen. Maar andersom kan er ook een melding gegeven worden wanneer iemand ergens juist niét is. Denk hierbij aan het niet terugkeren vanuit de badkamer of het ‘s ochtends niét binnenlopen in de woonkamer.

Het Zorg Alarm is uit te breiden met extra sensoren. Zo is de juiste configuratie te creëren voor iedere individuele situatie. Extra bewegingssensoren, deurcontacten of paniekknoppen. De meeste zenders (knoppen of nekhangers) zijn dusdanig stevig en waterdicht dat ze zelfs mee mogen worden genomen onder de douche.

Internet

Het Zorg Alarm beschikt over een internetaansluiting.. Aangesloten op het internet kan het systeem zelfstandig naar buiten communiceren of van buitenaf mee worden gekeken. Met bijvoorbeeld een druk op de paniekbutton wordt een hulpoproep verstuurd naar de vooraf ingestelde gebruikers. De standaard meegeleverde Twist HD camera heeft een luister en terugspreekfunctie zodat je direct kan communiceren.

Care24

Misschien wel de beste feature is de gratis Care24 app. Deze unieke app is een GPS tracker en een val-sensor in één. Simpelweg de app downloaden en koppelen door middel van de QR code aan het Home8 Ouderenzorg Alarm. Met Care24 houd je een oogje in het zeil, of de betreffende persoon nu thuis is of buiten. Mocht de val-sensor een valpartij signaleren ontvangt u direct een melding via de app. Met behulp van de GPS gegevens kunt u direct actie ondernemen.

Wanneer er vragen zijn over Zorg Alarm mag je ons natuurlijk bellen op telefoonnummer 078-6416410. Een mailtje sturen naar verkoop@home8.nl is misschien nog wel beter. Dan kunnen wij even broeden op het perfecte antwoord.

8385-pccare.jpg

Alles in huis voor 'n veiliger thuis ®

 • Slimste alarmsysteem van Nederland
 • Doe-het-zelf: installeren binnen 30 minuten
 • Slimme mix van gebruikers, locaties en functies, alle aangesloten apparaten te bedienen vanuit één app
 • Gratis verzenden en retourneren
 • Ook verkrijgbaar op:
 • Amazon
 • Coolblue
 • Bol
 • Hubo
 • Epine
 • Kieskeurig