Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl

Brand- en waterschade voorkomen? Dat doe je zo!

Geschreven door op Brand- en waterschade? We kunnen het er allemaal over eens zijn: erg vervelend. Maar ongelukken zitten in een klein hoekje en je kan er niets aan doen, toch? Fout! Home8 biedt drie betaalbare sensoren die je eenvoudig installeert en waarmee je veel schade in huis kan voorkomen.

Brand- en waterschade? We kunnen het er allemaal over eens zijn: erg vervelend. Maar ongelukken zitten in een klein hoekje en je kan er niets aan doen, toch? Fout! Home8 biedt drie betaalbare sensoren die je eenvoudig installeert en waarmee je veel schade in huis kan voorkomen.

Brand- en koolmonixemelder | Watermelder | Multisensor | Alle Home8 Uitbreidingen

Maar hoe beveilig ik mijn huis dan?

Het is heel simpel: iedereen heeft huishoudelijke apparaten die stuk kunnen gaan. Deze apparaten kunnen alleen vaak voor enorm veel schade zorgen. Daar zit toch niemand op te wachten! Gelukkig heeft Home8 daar iets op gevonden. Home8 heeft namelijk naast de inbraakbeveiliging en zorgsystemen ook nog uitbreidingen die je een melding geven bij rook, koolmonoxide of water overlast. Op deze manier kun je snel actie ondernemen en grote overlast voorkomen zodat je huis optimaal beveiligd is.

Waterschade, kan ik dat nog wel voorkomen?

Één van de uitbreidingen betreft de watermelder. Dit is een sensor die vloeistoffen herkent. De sensor kan je gebruiken bij bijvoorbeeld de wasmachine, de kraan, leidingen in een onopvallend hoekje, of bij de vriezer in de garage. Stel eens voor: tijdens het doen van de was kom je er achter dat die oude wasmachine toch niet meer zo betrouwbaar is. Je bent nu natuurlijk bang dat het een keer mis gaat. De watermelder is hiervoor dé oplossing. Installatie is een fluitje van een cent: je haalt de sensor uit de verpakking, scant het in de Home8 app en plaats het bij de wasmachine. Nu krijg je direct een melding als de sensor vloeistof herkent en ben je er op tijd bij. Hoef je niet bang te zijn voor een waterballet.

Brand: beveilig jouw dierbaren en kostbaarheden optimaal

Behalve water kan ook vuur of rook je inboedel behoorlijk aantasten. En het allerbelangrijkste: je wilt ook je dierbaren optimaal beschermen. Om ernstige schade te voorkomen heeft Home8 de Brand + Koolmonoxidemelder. Deze melder reageert op hoge en snelle temperatuurstijgingen. Installatie is net zo eenvoudig als bij de watermelder: even scannen en op de juiste plek te bevestigen. Nu is je huis ook tegen brand beveiligd. Zijn jij je dierbaren verzekerd van een veilig gevoel.

Multisensor: 3 sensoren in 1

Tot slot is er dan nog de 3-in-1 multi-sensor. Dit is een bewegingssensor, deur/raam contact en temperatuur sensor in één. Op deze manier kan jij jouw dierbaren en inboedel optimaal beschermen.
De multi-sensor kan dan ook het best bij een deur- of raam worden geplaatst zodat er behalve bij temperatuurmetingen ook een melding wordt gemaakt bij het open gaan van de deur of het raam. Zou maak je optimaal gebruik van de functionaliteiten van deze sensor.

Meer weten ?

Ben je op zoek naar meer informatie over deze en al onze andere slimme sensoren? Ga dan eens naar de uitbreidingen en kijk of er iets bij zit voor je. Voor vragen of een kleine demonstratie staan we altijd voor je klaar in onze winkel in Papendrecht. Ook kun je jouw vragen altijd stellen via de chat of via een e-mail.

9908-home8-blog-logo.png

Alles in huis voor 'n veiliger thuis ®

 • Slimste alarmsysteem van Nederland
 • Doe-het-zelf: installeren binnen 30 minuten
 • Slimme mix van gebruikers, locaties en functies, alle aangesloten apparaten te bedienen vanuit één app
 • Gratis verzenden en retourneren
 • Ook verkrijgbaar op:
 • Amazon
 • Coolblue
 • Bol
 • Hubo
 • Epine
 • Kieskeurig