Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl

Bescherm je dierbaren met het Home8 zorgsysteem

Geschreven door op Je kent het wel: een opa, oma, tante of oom - iedereen wil en moet steeds langer thuis wonen. Dit betekent dat er geen of weinig professionele zorg is voor deze mensen. Home8 heeft hier een oplossing voor. Namelijk de Home8 zorgsystemen.

Je kent het wel: een opa, oma, tante of oom - iedereen wil en moet steeds langer thuis wonen. Dit betekent dat er geen of weinig professionele zorg is voor deze mensen. Home8 heeft hier een oplossing voor. Namelijk de Home8 zorgsystemen.

Voor wie zijn deze systemen ontworpen?

De systemen van Home8 zijn ontworpen om iedereen te helpen die het nodig heeft. Het is dan ook makkelijk in gebruik.  De zorgsystemen zijn er om zo veel mogelijk de dagelijkse bezigheden onbezorgd te kunnen blijven doen, ook als er problemen zijn met betrekking tot mobiliteit en gezondheid die dit bemoeilijken. Simpele manieren om dit allemaal in de gaten  te houden bij bijvoorbeeld iemand met beginnende dementie.

Het zorgsysteem is ook voor mensen die snel vallen en dan hulp nodig hebben en andere die wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Uiteraard is het systeem voor iedereen.

Maar Home 8 is er niet alleen voor gebruik thuis. Door de privacy die het systeem kan bieden worden de systemen steeds vaker gebruikt in zorginstellingen om hier het personeel te ondersteunen en de beste zorg te bieden. Een investering die de moeite waard is.

Benieuwd naar de verhalen van gebruikers?  Kijk dan eens bij Home8  zorg voor zorgprofessionals.

Wat voor sensoren bieden de zorgsystemen?

 De zorgsystemen zijn uitgerust met verschillende sensoren en zo nodig altijd uit te breiden en aan te passen naar jouw behoefte. Zo kun je gebruik maken van een medicijndispenser. Dit apparaat houdt bij wanneer de medicijnen moeten worden ingenomen en of ze ook zijn ingenomen. Zijn ze dit niet, dan geeft hij een signaal af in de app en op het apparaatje zelf.

Ook bied het systeem een valalarm. Het alarm wordt gedragen door iemand die regelmatig valt. Wanneer deze persoon valt terwijl hij of zij de sensor  draagt zal het alarm afgaan . Wanneer dit alarm gaat krijg je een melding in de app.

De activity tracking sensor, een sensor die beweging bijhoudt. Je kunt deze bijvoorbeeld op de koelkast of toilet deur gebruiken. Wordt deze niet gebruikt zoals gewoonlijk? Dan weet je dat je eens een kijkje  moet nemen bij meneer of mevrouw.

En tot slot de paniekknop. Een knop die de hulpbehoevende bij zich kan dragen. Wanneer meneer of mevrouw hulp nodig heeft kan deze op de knop drukken. De knop zal een alarm activeren bij de gebruikers van de app.

Ben je benieuwd wat voor andere zorgoplossingen wij bieden? Kijk dan eens bij de zorgsystemen of zorg uitbreidingen.

Wie installeert de systemen?

Jij zélf ! Het zorgsysteem is namelijk Plug and Play! Het systeem kan worden geïnstalleerd door iedereen en de hoofdgebruiker kan mensen toevoegen om mee te helpen de hulpbehoevende te helpen indien nodig.

Kom je er zelf niet uit met het installeren? Dan helpen we graag een handje. Je kunt hiervoor gebruikmaken van onze installatieservice. Deze service bieden we aan in samenwerking met PostNL. PostNL neemt bij aanvraag binnen 2 werkdagen contact met je op om een afspraak te maken. Kijk voor meer informatie op de pagina installatieservice.

Wil je eens kijken hoe het systeem werkt?

Wil je het systeem in het echt zien en kijken wat het voor jou kan betekenen? Kom dan eens langs in onze winkel! Dan laten wij je zien wat het systeem kan en welke opties er zijn om de zorg te optimaliseren. Waar je ons vindt, zie je  op de winkel pagina.

9691-family-1784371-640.jpg

Alles in huis voor 'n veiliger thuis ®

 • Slimste alarmsysteem van Nederland
 • Doe-het-zelf: installeren binnen 30 minuten
 • Slimme mix van gebruikers, locaties en functies, alle aangesloten apparaten te bedienen vanuit één app
 • Gratis verzenden en retourneren
 • Ook verkrijgbaar op:
 • Amazon
 • Coolblue
 • Bol
 • Hubo
 • Epine
 • Kieskeurig