Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl

De favoriete alarm accessoires van het Home8 team

Geschreven door op We hebben allemaal wel een favoriet, een voorkeur of een product dat we graag willen hebben of waar we éxtra enthousiast over zijn. Wij zelf hebben ook zo onze voorkeuren binnen het Home8 assortiment. Hier een top 3 van onze favorieten.

We hebben allemaal wel een favoriet, een voorkeur of een product dat we graag willen hebben of waar we éxtra enthousiast over zijn. Wij zelf hebben ook zo onze voorkeuren binnen het Home8 assortiment. Hier een top 3 van onze favorieten.

Op de 1e plaats: de WiFi 3-in-1 Multisensor


Deze sensor is multifunctioneel zoals de naam al doet vermoeden. Hij werkt namelijk als deur/raam contact. Zo krijg je direct een melding als de deur of het raam waar de sensor is geplaatst wordt geopend. Daarnaast werkt hij als temperatuur sensor. Om jou en je dierbaren te beschermen tegen eventueel brandgevaar. En hij werkt als bewegingssensor. Nu krijgen inbrekers niet meer de kans ongezien binnen te glippen. Wij zijn fan van dit product omdat het voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Een super handige uitbreiding voor je alarmsysteem dus!

--> Bekijk de WiFi 3-in-1 Multisensor

Op de 2e plaats: de Twist HD camera

Dit is niet zomaar een camera, maar een camera waarmee je 360 graden kunt draaien en waarmee je dus de hele kamer kunt bekijken. Maar behalve deze optie heeft deze camera natuurlijk nog meer leuke en handige mogelijkheden. De camera is namelijk uitgerust met een ingebouwde luidspreker en microfoon. Zo kan je niet alleen mee kijken in de kamer, maar ook mee luisteren en spreken door de luidspreker. Dit alles kan je doen via de bijbehorende Home8 app. Daarnaast is de camera uitgerust met nachtzicht dat automatisch aan- en uitschakelt als het donker of weer licht wordt.

--> Bekijk de Twist HD Camera

Op de 3e plaats: de Paniekknop

De paniekknop is onderdeel van onze specifieke zorguitbreidingen. De knop wordt veel gebruikt voor ouderen en hulpbehoevenden. Bij het indrukken van de knop krijgen de contactpersonen in de app een melding. Zo weten ze dat de drager van de knop hulp nodig heeft. De meeste mensen willen namelijk zo lang mogelijk thuis blijven wonen, maar hebben soms wel zorg aan huis nodig. Tip: De knop kan ook heel handig worden ingezet met kinderen die al alleen thuis kunnen blijven. Een ideale manier dus om een oogje in het zeil te kunnen houden indien nodig en gewenst.

--> Bekijk de paniekknop

Benieuwd naar onze andere producten?

Uiteraard heeft Home8 nog veel meer opties om jouw alarmsysteem naar wens uit te kunnen breiden. Ben je benieuwd wat we nog meer voor producten hebben? Neem dan een kijkje in ons volledige assortiment uitbreidingen. Uiteraard ben je ook altijd welkom in onze winkel in Papendrecht om te kijken hoe het allemaal in zijn werk gaat.

9893-home8-uitbreidingen.png

Alles in huis voor 'n veiliger thuis ®

 • Slimste alarmsysteem van Nederland
 • Doe-het-zelf: installeren binnen 30 minuten
 • Slimme mix van gebruikers, locaties en functies, alle aangesloten apparaten te bedienen vanuit één app
 • Gratis verzenden en retourneren
 • Ook verkrijgbaar op:
 • Amazon
 • Coolblue
 • Bol
 • Hubo
 • Epine
 • Kieskeurig