Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl

Buitenkansje: profiteer nu van 10 % lente korting op al onze producten

Geschreven door op Al onze producten zijn nu extra voordelig: met 10 procent lente korting! Als dat geen buitenkansje is...

Hoera, de lente is weer begonnen! En mooi weer = meer naar buiten. Dat betekent echter ook dat jouw huis vaker onbewaakt is. De oplossing: een alarmsysteem waarmee je vanaf je picknickkleed of hangmat altijd op de hoogte bent van wat er thuis gebeurt en meteen de politie inschakelt wanneer dat nodig is. Nou wil je jouw huis best goed beveiligen, maar het liefste ook nog geld overhouden voor leuke uitstapjes, vakantie en natuurlijk een lekker ijsje zo nu en dan. Dat begrijpen we maar al te goed bij Home8. Daarom koop je al onze producten nu extra voordelig: met 10 procent lente korting! Als dat geen buitenkansje is…

Profiteer nu snel van deze actie met de online kortingscode HOERA LENTE of kom naar onze winkel in Papendrecht.*

*Actie loopt tot 12 mei 2018.

Vijf fijne feitjes over Home8

Wist je dat…

1. … je met Home8 Premium niet alleen je huis, maar ook je bedrijf, je schuur, het huis van je ouders, je broer, je zus en dat van je buren kunt beveiligen? Je kunt zoveel locaties toevoegen als je zelf wilt en op deze allemaal toezicht houden in één app.
2. … je met een Home8 systeem met camera niet alleen inbrekers in de gaten houdt, maar ook kunt zien wat je hond of kat allemaal uitspookt als jij van huis bent? Met onze draaibare Twist HD camera kun je live meekijken en op afstand praten tegen jouw huisdieren.
3. … we jouw alarmsysteem meteen gratis voor je kunnen installeren als je deze koopt bij ons in de winkel in Papendrecht? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is je smartphone of tablet meenemen, en wij doen de rest. We zorgen ervoor dat je de juiste app hebt op je mobiele apparaat en sluiten de apparatuur daar op aan, terwijl jij rustig wacht onder het genot van een kopje koffie of thee.
4. … je Home8 kunt koppelen aan Philips Hue, Amazon Echo en andere welbekende merken?
5. … je de Twist HD Camera en Mini Cube HD Camera ook zonder Shuttle of Hub kunt gebruiken? Je gebruikt de camera dan als ‘Standalone’. Hiervoor hoef je alleen de camera op het lichtnet aan te sluiten, op het knopje bovenop het apparaat te drukken en vervolgens de QR-code aan de achterkant van de camera te scannen in de Home8 app. Zo simpel is het!

 

8476-header-mailchimp-lente-korting.jpg

Alles in huis voor 'n veiliger thuis ®

 • Slimste alarmsysteem van Nederland
 • Doe-het-zelf: installeren binnen 30 minuten
 • Slimme mix van gebruikers, locaties en functies, alle aangesloten apparaten te bedienen vanuit één app
 • Gratis verzenden en retourneren
 • Ook verkrijgbaar op:
 • Amazon
 • Coolblue
 • Bol
 • Hubo
 • Epine
 • Kieskeurig