Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl

Home8 App Update V2.6.1

Geschreven door op De nieuwe versie Home8 App v2.6.1 is nu beschikbaar voor iOS, Android en Windows Phone! Er zijn een aantal opvallende veranderingen die we hier onder toelichten. Om alle nieuwe functies te bekijken kun je de Home8 app updaten via de Apple App Store, Google Play of de Windows Phone Store.

De nieuwe versie Home8 App v2.6.1 is nu beschikbaar voor iOS, Android en Windows Phone! Er zijn een aantal opvallende veranderingen die we hier onder toelichten. Om alle nieuwe functies te bekijken kun je de Home8 app updaten via de Apple App Store, Google Play of de Windows Phone Store.

Meer Aan/Uit schakelaar Schema’s

Zelfs de slimste mensen onder ons zijn wel eens vergeetachtig. Daarom hebben we de Aan/Uit schakelaar verbeterd met een aantal nieuwe features. Je kunt nu je  Home8 Systeem aanzetten nadat je naar je werk gaat iedere dag. Zo hoef je nooit meer te twijfelen of je het alarmssysteem hebt aangezet. Je kunt ook een tijd instellen wanneer je kinderen weer van school komen om het alarmsysteem uit te zetten, en een tijd aangeven waarop de Stay Mode activeert als ze eenmaal binnen zijn. Je kunt een schema maken wat precies past bij jouw levensstijl.

Om te beginnen, selecteer je het klok icoontje in de rechter bovenhoek van de ” Beveiliging Aan ” pagina. De keuzes die je daarna maakt hangen sterk van jouw eigen gevoel af; selecteer welke beveiligingsmodes je wilt op ieder tijdstip wat je maar wilt, en welke dagen dit schema zich moet herhalen. De geschematiseerde beveiliging zal een regelmatig gedrag en notificaties volgen wat je al hebt.

Meer Smart Plug Schema’s

Het uitbreiden van de mogelijkheden van de Home8 Smart Plug stonden hoog op het wensenlijstje en zijn vrijgegeven in deze update. Je kunt nu de Smart Plug door middel van meerdere aan/uit schema’s volledig naar wens instellen. Iedere slimme stekker kan nu door middel van zes schema’s worden in- en uitgeschakeld. Je kunt bijvoorbeeld het licht in de avond op verschillende tijdstippen aanzetten zodat inbrekers eerder worden afgeschrikt. Enorm handig als je een langere tijd van huis af bent.

Een andere leuke feature is dat je je luchtreiniger aan de slimme stekker kunt aansluiten. Je kunt dan tijden vastzetten waarop je wilt dat de luchtreiniger aan of uit gaat gedurende de dag zodat je energie bespaart en je elektriciteit verbruik lager blijft.

Snapshot Delen van de Continuous Recording Kenmerk

Home8 is een enorm veelzijdig slim alarmsysteem waarmee je gemakkelijk events kunt delen. Met dit in gedachten, is het delen van een snapshot van een continue opname geïntroduceerd. Je kunt nu een opname handmatig pauzeren en een snapshot nemen van een willekeurig beeld. Enorm handig als je een inbreker goed in beeld wilt brengen. Dit is een goede methode om lokale autoriteiten van juiste bewijslast te voorzien. Vaak is een foto een verplicht bewijsstuk bij een inbraak.

Bedankt

We zijn enorm blij dat we deze update hebben kunnen vrijgeven. Dankzij de feedback van Home8 gebruikers hebben we verbeteringen en nieuwe onderdelen kunnen introduceren die daadwerkelijk van toegevoegde waarde zijn. Iedere nieuwe verbetering, hoe groot of klein, is speciaal ontwikkeld zodat je een nog betere en meer passende gebruikservaring hebt, die je nog beter kan beschermen. De constante support en waardevolle feedback wordt enorm wordt uiteraard en we zullen hard blijven werken om ervoor te zorgen dat Home8 het enige slimme alarmsysteem is wat je nodig hebt in je woning.

Meer weten over Home8? Bekijk alle producten in onze online shop of kom voor een demo naar onze winkel.

8426-home8-connect-pointer.png

Alles in huis voor 'n veiliger thuis ®

 • Slimste alarmsysteem van Nederland
 • Doe-het-zelf: installeren binnen 30 minuten
 • Slimme mix van gebruikers, locaties en functies, alle aangesloten apparaten te bedienen vanuit één app
 • Gratis verzenden en retourneren
 • Ook verkrijgbaar op:
 • Amazon
 • Coolblue
 • Bol
 • Hubo
 • Epine
 • Kieskeurig