Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl

Home8 Smart Garage

Geschreven door op Het overkomt iedereen wel eens. Je rijdt je garage uit met de auto en onderweg twijfel je op je de garagedeur wel weer op slot hebt gedaan. Of misschien maak jij je wel eens druk over inbrekers die je garage niet ongemoeid laten. Voor beide situaties is nu een panklare oplossing beschikbaar. Home Smart Garage wordt het systeem ook wel genoemd, waarbij je een garagedeur opener en alarmsysteem garage in één krijgt. Dat is niet het enige, want deze oplossing is nog multifunctioneler.
Home8 Smart Garage

Het overkomt iedereen wel eens. Je rijdt je garage uit met de auto en onderweg twijfel je op je de garagedeur wel weer op slot hebt gedaan. Of misschien maak jij je wel eens druk over inbrekers die je garage niet ongemoeid laten. Voor beide situaties is nu een panklare oplossing beschikbaar. Home Smart Garage wordt het systeem ook wel genoemd, waarbij je een garagedeur opener en alarmsysteem garage in één krijgt. Dat is niet het enige, want deze oplossing is nog multifunctioneler.

Multifunctioneel systeem

Het systeem waar hierover gesproken wordt, is uiterst modern en multifunctioneel. Je krijgt namelijk een complete set met een garagedeuropener, HD camera en sirene. Bovendien gaat het alarmsysteem garage gepaard met een sensor. Hiermee kun je het geluid van de sirene uitschakelen. Bijvoorbeeld op het moment dat je vergeten bent de garagedeur op slot te doen en iemand anders doet de deur open. Hoe lastiger het voor inbrekers wordt gemaakt om je garage binnen te komen des te kleiner de kans dat er een poging wordt gedaan.

 

Speciale applicatie
Het systeem is niet compleet zonder de applicatie die eraan is gekoppeld. Via de smartphone app heb je namelijk de mogelijkheid om real-time je garage in de gaten te houden. Op afstand welteverstaan. Daarnaast biedt de app de mogelijkheid de garagedeur te openen en te sluiten. Ook dit kan vanaf afstand en ongeacht de locatie gerealiseerd worden. Naast dat er met deze complete set sprake is van inbraakpreventie, is er sprake van exclusieve slimme eigenschappen. Deze functionaliteiten sluiten perfect aan op de smarthome systemen die volop in ontwikkeling zijn en waar steeds meer mensen gebruik van maken. Het garagesysteem biedt namelijk in het dagelijks leven praktisch gemak en zorgt ervoor dat inbrekers het verderop gaan zoeken.

Smartphone als afstandsbediening
Een garage is altijd gevoelig voor inbraken als deze aan het huis vastzit. Vanuit de garage wordt vaak een directe toegang geboden tot de woning. Aangezien garagedeuren niet altijd even goed beveiligd zijn, is het een aantrekkelijke uitnodiging voor inbrekers om binnen te komen. De HD camera geeft een scherpe beeldweergave, zodat er snel kan worden opgemerkt als er iets ongewoons gebeurt. De smartphone dient in combinatie met de app als afstandsbediening en zo vormt het complete systeem een garagedeuropener en een alarmsysteem garage. Je smartphone als afstandsbediening gebruiken, is om meerdere redenen handig. Tegenwoordig wordt er veel online besteld en worden pakketjes aan huis bezorgd. Als jij nu ergens anders bent dan kun je met je smartphone als afstandsbediening de deur openen voor de bezorger. Die kan het pakketje in de garage neerzetten en jij kunt de deur weer achter hem sluiten.

Het Home Smart Garage Alarmsysteem wordt standaard geleverd inclusief:• Slimme Security Shuttle

Mini Cube HD camera: deze camera registreert bewegingen, nachtzicht en en heeft audio
Deuropener voor garage
Smartphone app
Binnensirene

Er komt steeds meer vraag naar dit slimme garagesysteem dat als deuropener en als alarmsysteem fungeert. Gebruikers ervan kunnen na aanschaf van dit systeem voor talloze uitbreidingen kiezen om het systeem volledig te personaliseren. Bijvoorbeeld door met het systeem de controle te houden over meerdere garages. Het is een uniek systeem waar je in de dagelijkse praktijk enorm veel plezier en nut van kan hebben.

Wil je meer weten over het Home8 Smart Garage alarmsysteem neem dan contact met ons op of kom langs de winkel voor een demo. De koffie staat klaar!
8428-bike-bicycle-garage.jpg

Alles in huis voor 'n veiliger thuis ®

 • Slimste alarmsysteem van Nederland
 • Doe-het-zelf: installeren binnen 30 minuten
 • Slimme mix van gebruikers, locaties en functies, alle aangesloten apparaten te bedienen vanuit één app
 • Gratis verzenden en retourneren
 • Ook verkrijgbaar op:
 • Amazon
 • Coolblue
 • Bol
 • Hubo
 • Epine
 • Kieskeurig