Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl

Home8 App Update v2.7.0: Nieuwe Bewegingssensor & Back-up functies voor Dropbox

Geschreven door op Update jouw Home8 App naar v.2.7.0. en maak gebruik van meerdere verbeteringen en toegevoegde functies. Om deze te ervaren, kun je natuurlijk het beste zelf een kijkje nemen in de vernieuwde app in iOs (Apple App Store), Android (Google Play Store) of Windows (Windows Phone Store) – maar we zullen hier alvast een paar functies uitlichten.

Update jouw Home8 App naar v.2.7.0. en maak gebruik van meerdere verbeteringen en toegevoegde functies. Om deze te ervaren, kun je natuurlijk het beste zelf een kijkje nemen in de vernieuwde app in iOs (Apple App Store), Android (Google Play Store) of Windows (Windows Phone Store) – maar we zullen hier alvast een paar functies uitlichten.

Bewegingssensor Activiteiten Tracker

Bewegingsdetectie is erg handig en nu nóg beter door toevoeging van een activiteiten tracking functie. Deze functie is niet alleen van toepassing op de Home8 Bewegingssensor, maar ook op alle Home8 camera’s met bewegingssensoren. Als er beweging wordt gesignaleerd in een tijdsbestek van 15 minuten, wordt deze beweging met een stip getoond in de activiteitentabel. Naast beveiliging zijn er nog veel andere toepassingen voor deze functie. Zo kun je bijvoorbeeld bijhouden of je kinderen of huisdieren in een bepaalde kamer zijn, of dat ze deze kamer verlaten.

Om de vastgelegde activiteiten te zien, tik je op ‘Activiteit’ in het startscherm van de app en selecteer je vervolgens het apparaat voor de activiteit die je wilt bijhouden. Je krijgt dan een grafiek te zien met ‘Eindtijd’ op de X-as en ‘Totale tellingen om de 15 minuten’ op de Y-as. Totale tellingen vertegenwoordigen het aantal bewegingsdetecties binnen een geactiveerde periode. De grafiek toont bovendien activiteit over de laatste 3 dagen.

Bewegingsdetectie van mensen

Een functie om specifiek bewegingen van mensen te volgen is nu beschikbaar voor de bewegingssensoren op alle camera’s. Deze optie stelt de camera in staat alleen een noodmelding te geven als het apparaat een persoon detecteert. Dit kan voorkomen dat het alarm afgaat door huisdieren of andere irrelevante bewegingen.

Deze functie staat standaard uitgeschakeld. Om deze aan te zetten, ga je naar het zijbalk menu, tik je op ‘Apparaatbeheer’, selecteer je een camera om te bewerken, tik je vervolgens op ‘Bewegingsdetectie’ en schakel je ‘Menselijke Detectie’ in. Houd er rekening mee dat ‘Bewegingsgevoeligheid’ moet worden ingesteld op meer dan 0% om ‘Menselijke Detectie’ in te schakelen.

Dropbox Back-Up

Je hebt nu de mogelijkheid om al je opnamen en gebeurtenissen op je Dropbox account op te slaan, om alleen event-opnamen op te slaan, of om helemaal geen back-up te maken. Het kan handig zijn om je video’s ergens veilig op te slaan voor het geval er iets misgaat met jouw Security Shuttle. Je hebt overal toegang tot jouw Dropbox account vanaf je smartphone, tablet op pc.

Om van deze functie gebruik te maken, moet je eerst Dropbox verbinden met jouw Shuttle. Ga naar ‘Apparaatbeheer’ in het zijbalk menu, selecteer jouw Security Shuttle, tik op ‘Beheer backup’ en log in op jouw Dropbox account. Als je eenmaal bent verbonden, tik je op ‘Backup’ om de door jouw gewenste back-up optie te selecteren. Nu kun je jouw beelden opslaan in de Cloud.

8456-3-features-with-word-nl.jpg

Alles in huis voor 'n veiliger thuis ®

 • Slimste alarmsysteem van Nederland
 • Doe-het-zelf: installeren binnen 30 minuten
 • Slimme mix van gebruikers, locaties en functies, alle aangesloten apparaten te bedienen vanuit één app
 • Gratis verzenden en retourneren
 • Ook verkrijgbaar op:
 • Amazon
 • Coolblue
 • Bol
 • Hubo
 • Epine
 • Kieskeurig