Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl

Home8 en de Woon Ideaal Beurs: onze ervaringen

Geschreven door op 21 tot en met 24 februari was het zover: uitgerust met ons complete demohuis én de nieuwste Starter Kit stonden we op de Woon Ideaal Beurs. De ultieme gelegenheid voor beursbezoekers om ons het spreekwoordelijke hemd van het lijf te vragen over ons slimme alarmsysteem.

21 tot en met 24 februari was het zover: uitgerust met ons complete demohuis én de nieuwste Starter Kit stonden we op de Woon Ideaal Beurs. Dé ultieme gelegenheid voor beursbezoekers om ons het spreekwoordelijke hemd van het lijf te vragen over ons slimme alarmsysteem. De meest gestelde vragen hebben we handig voor je verzameld in deze blog.

Is het systeem draadloos?

Ja, ons systeem werkt draadloos! Home8 werkt met een zogenaamde "Shuttle" (ook wel: "Gateway"). Dit is het hart van het systeem. Je sluit de Shuttle aan op je router met een Ethernetkabel en voorziet het apparaat natuurlijk van stroom. Wanneer alle apparaten zijn verbonden met de Shuttle, zal de Shuttle een eigen, ultra veilig WiFi-netwerk opzetten waarmee alle apparaten kunnen worden verbonden. De camera's en de Shuttle dienen op het lichtnet te worden aangesloten. De meeste sensoren werken op een batterij.

Zit je gelijk vast aan een abonnement?

Nee, Home8 stelt jou in de gelegenheid om abonnementsloos gebruik te maken van het beveiligingssysteem. Wel is er de keuze tot een abonnement (Home8 Premium Service). Met dit abonnement krijg je extra opties. Denk hierbij aan meerdere contactpersonen voor de app, video-opname terugkijken in de app en het koppelen van je Dropbox. Wil je gebruikmaken van het abonnement, dan is deze al beschikbaar voor € 7,95 per maand. Bij aanschaf van een van onze Starter Kits krijg je het eerste jaar de Premium dienst gratis. Meer informatie vind je op de pagina Serviceplannen.

Kan het systeem samenwerken met mijn thermostaat?

Home8 kun je koppelen aan meerdere systemen. Ook aan verschillende thermostaten. Wel zo handig! Meer informatie hierover vind je op de pagina Works With.

Kan ik het systeem ook gebruiken met mijn huisdieren?

Ja, dit kan. Er zijn verschillende opties om dit te doen. Zo kun je bewegingsdetectie instellen op 'Menselijke Detectie'. Dit zorgt ervoor dat, zoals de term al doet vermoeden, het systeem alleen reageert op de detectie van menselijke beweging. Ook is het mogelijk de apparatuur zo te plaatsen dat deze niet op de grond is gericht. Zo kan je huisdier zich rustig over de grond bewegen zonder dat jij daarvan meteen een melding krijgt.

Kan ik het alarmsysteem ook gebruiken als ik thuis ben?

Ja, ook wanneer je thuis bent kan je gebruik maken van het Home8 alarmsysteem. Je kunt het systeem instellen met een aanwezigheidsmodus. Bij het inschakelen van dit alarm worden de bewegingssensoren uitgeschakeld en blijven de raam-deur contacten ingeschakeld. Zo kan je je nog bewegen in huis en worden jouw deuren en ramen toch bewaakt.

Wij hebben genoten van de Woon Ideaal Beurs in de Brabanthallen! En wij hopen jullie ook. Houd de website en sociale media kanalen in de gaten voor alle updates van het systeem en de volgende evenementen! Heb je nog vragen ? Meer veelgestelde vragen vind je op de FAQ pagina. Live vragen stellen kan natuurlijk ook via de chat.

9641-logo-woon-ideaal-beurs-2019-2.png

Alles in huis voor 'n veiliger thuis ®

 • Slimste alarmsysteem van Nederland
 • Doe-het-zelf: installeren binnen 30 minuten
 • Slimme mix van gebruikers, locaties en functies, alle aangesloten apparaten te bedienen vanuit één app
 • Gratis verzenden en retourneren
 • Ook verkrijgbaar op:
 • Amazon
 • Coolblue
 • Bol
 • Hubo
 • Epine
 • Kieskeurig