Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl

Nooit meer spoken zien met Home8-alarm

Geschreven door op If there’s something weird, and it don’t look good, who you gonna call? Ghostbusters natuurlijk. Heb je spoken, geesten of ander doorzichtig gespuis in je huis, dan weet je wat je te doen staat. Maar stel, je bent niet thuis, en je hebt een alarmsysteem die something weird signaleert. Who calls het alarmsysteem dan? De meldkamer. En ter controle belt de meldkamer jou. Jij weet vervolgens niet wat er aan de hand is en daarop schakelt de meldkamer de (kostbare) hulpdiensten in. Helaas is de kans groot dat ze dan voor niks uitrukken: alarmsystemen slaan regelmatig loos alarm. En daar zijn jijzelf, de politie, brandweer én Ghostbusters niet zo blij mee. Gelukkig maken de videoverificatie- en alarmsystemen van Home8 een einde aan dit probleem.

If there’s something weird, and it don’t look good, who you gonna call? Ghostbusters natuurlijk. Heb je spoken, geesten of ander doorzichtig gespuis in je huis, dan weet je wat je te doen staat. Maar stel, je bent niet thuis, en je hebt een alarmsysteem die something weird signaleert. Who calls het alarmsysteem dan? De meldkamer. En ter controle belt de meldkamer jou. Jij weet vervolgens niet wat er aan de hand is en daarop schakelt de meldkamer de (kostbare) hulpdiensten in. Helaas is de kans groot dat ze dan voor niks uitrukken: alarmsystemen slaan regelmatig loos alarm. En daar zijn jijzelf, de politie, brandweer én Ghostbusters niet zo blij mee. Gelukkig maken de videoverificatie- en alarmsystemen van Home8 een einde aan dit probleem.

Nee hè, vals alarm. Hoe kan dat?

Zo’n 25 jaar geleden was 98 procent van alle alarmmeldingen vals alarm. 98! Dat betekent dat hulpdiensten bij 98 van de 100 alarmmeldingen voor niks in actie kwamen. Dit kostte veel tijd, geld en (vergeefse) moeite. Een verklaring hiervoor is deels te vinden in de werking van alarmsystemen. Een doorsnee alarm uit die tijd kon niet perse het verschil zien tussen de kat des huizes die een kunstje doet of een binnensluipende inbreker. Maar een politieagent die reageert op een huisdier, is op dat moment niet beschikbaar voor andere alarmmeldingen. En dat was en is gevaarlijk. Daarom wordt er al jarenlang geprobeerd om hier verandering in te brengen, bijvoorbeeld met boetes op valse alarmmeldingen en trainingen aan alarminstallateurs. Toch lost dit het probleem niet effectief op. Hulpverleners moeten in de eerste plaats meer informatie krijgen bij een alarmmelding, zodat ze de situatie beter kunnen inschatten.

Videoverificatie

Dit kan met videoverificatie. Bij een geverifieerd alarm weet de medewerker van de meldkamer of er mensen in de desbetreffende ruimte zijn en of er al dan niet strafbare feiten worden gepleegd, met behulp van ooggetuigen of door audio of video. Ooggetuigen kunnen niet altijd een oogje in het zeil houden, maar een camera kan dat wél. Alarmsystemen worden inmiddels dan ook vaak voorzien van beeldopname en worden regelmatig door professionele beveiligingsbedrijven bediend en gevolgd. Dit betekent uiteraard vooruitgang in het voorkomen van een vals alarm, maar is alsnog duur en omslachtig. Daarom heeft Home8, passend bij de huidige trends in de beveiliging, een innovatief doe-het-zelf alarmsysteem ontwikkeld. Gebaseerd op videoverificatie, door jouzelf. En dat niet alleen: Home8 is het enige systeem waarmee je de hulpdiensten direct voorziet van bewijs.

Het slimme alarmsysteem van Home8

Het Home8 alarm bedien je door middel van de bijbehorende app, waarmee je jouw beeldmateriaal direct verzamelt, opslaat én als bewijs doorstuurt naar de politie of andere hulpdiensten. Zo kunnen de autoriteiten meteen met eigen ogen zien wat er gebeurd is, waarmee een vals alarm niet meer voorkomt. Met Home8 zullen hulpdiensten dus nooit meer voor niks uitrukken.

Het Home8 alarmsysteem is opgezet in Plug & Play, wat betekent dat alle onderdelen zo gemaakt zijn, dat je ze zelf gemakkelijk installeert. Als eigenaar van een Home8-alarm ben je vervolgens zelf ten alle tijden op de hoogte van wat er thuis of in je bedrijf gebeurt. Via de app ontvang je een melding met beelden op je smartphone of tablet, zodra er een deur wordt geopend of een bewegingssensor beweging detecteert. Vervolgens controleer je zelf of er hulpdiensten moeten worden ingeschakeld. Is dit het geval, dan doe je dat dus ook gemakkelijk zelf via de app. En zo bespaar je kosten, tot in de duizenden euro’s. Externe verificatie van een duur callcenter of een dure meldkamer is immers niet meer nodig. Ook betaal je geen activatie- en installatiekosten en zit je niet langdurig vast aan een prijzig abonnement.

Tip: Het Beveiliging Starter Kit heeft alles in huis om je beveiliging en domotica een vliegende start te geven.

Wat wil je nog meer? Met een Home8 alarmsysteem weet je altijd zelf of er wat aan de hand is, of dat de camera gewoon spoken ziet. Jij blij, politie blij, brandweer blij. O ja, en Ghostbusters ook weer blij. Kunnen ze weer gewoon hun werk doen.

Meer weten? Kom naar de winkel of bel ons via 078-6416410.

8434-home8-afbeelding.jpg

Alles in huis voor 'n veiliger thuis ®

 • Slimste alarmsysteem van Nederland
 • Doe-het-zelf: installeren binnen 30 minuten
 • Slimme mix van gebruikers, locaties en functies, alle aangesloten apparaten te bedienen vanuit één app
 • Gratis verzenden en retourneren
 • Ook verkrijgbaar op:
 • Amazon
 • Coolblue
 • Bol
 • Hubo
 • Epine
 • Kieskeurig