Home8 Alarm
Home8 Alarm
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
078 641 64 10 - info@home8-alarm.nl

Slim alarmsysteem met camera startpakket: de basisonderdelen

Geschreven door op Met Home8 heb je direct alles in huis voor een veiliger én slimmer thuis. Met een slim alarmsysteem van Home8 maken inbrekers geen schijn van kans en ben je beschermd tegen brand, lekkage en allerlei andere huiselijke gevaren. De app, de shuttle en de camera’s vormen de solide basis van elke Home8 alarm starterkit.

Met Home8 heb je direct alles in huis voor een veiliger én slimmer thuis. Met een slim alarmsysteem van Home8 maken inbrekers geen schijn van kans en ben je beschermd tegen brand, lekkage en allerlei andere huiselijke gevaren. De app, de shuttle en de camera’s vormen de solide basis van elke Home8 alarm starterkit.

Slim alarmsysteem met app

Met de mobiele applicatie van Home8 houd jij ten alle tijde overzicht over jouw apparaten en bedien je gemakkelijk en snel jouw systeem. De instellingen zijn eenvoudig en kun je zelf gemakkelijk naar jouw wensen indelen. Al je apparaten en geautoriseerde gebruikers beheer je in de app. Signaleert een van de aangesloten apparaten onraad, dan ben jij hiervan meteen op de hoogte via je smartphone. Bijbehorend beeldmateriaal wordt meteen meegestuurd. Vervolgens bepaal je zelf of er actie moet worden ondernomen, schakel je direct hulpdiensten in en voorziet hen daarbij meteen van bewijs. Met een slim alarmsysteem met camera maken inbrekers geen schijn van kans.

Shuttle

De basis of het ‘hart’ van ieder Home8 alarmsysteem is de zogenaamde ‘security shuttle’. De shuttle werkt als een router: deze verbindt alle apparaten en vormt op die manier een brug tussen de apparatuur en de Home8 servers. Elk onderdeel is hierop aangesloten. De shuttle creëert een beschermd, gesloten netwerk: alleen jij als eigenaar en geautoriseerde gebruikers hebben toegang tot het systeem.
De shuttle zorgt er daarnaast voor dat jouw beeldmateriaal wordt opgeslagen. Dit kan zowel lokaal als in de cloud. Is er onraad? Dan laat de shuttle jou en eventuele andere gebruikers dat meteen weten door een notificatie te versturen via de app. En last but not least: deze slimme shuttle is eveneens voorzien van een sirene, die inbrekers eens goed kan laten schrikken.

Camera #1: De Mini Cube HD Camera

Met de Mini Cube HD camera heb jij een goede camera met innovatieve functies in huis en dat ook nog eens verpakt in een fraai design. De camera is voorzien van een draaibare voet, zodat je deze flexibel neer kunt zetten. Beelden neemt dit apparaat op op een SD-kaart of via Dropbox. Met de ingebouwde microfoon en speaker in combinatie met de app op je smartphone kun je communiceren via de camera. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt en kun je mee- luisteren en praten. Overdag én ‘s nachts, want dit apparaat is eveneens voorzien van automatisch nachtzicht. De beweging- en geluid detectie houdt alles in de gaten. Daarnaast activeert deze camera de sirene, neemt belangrijke beelden op (of maakt foto’s), filtert scènes en stuurt meldingen naar de Home8 app.

Camera #2: De Twist HD Camera

Met de Twist HD Camera mis je geen enkel detail. De naam zegt het al: deze camera’s kun je letterlijk ‘twisten’ en bieden jou daarmee een alziend overzicht van 360 graden. Je kunt de camera gebruiken als beveiligingscamera, maar bijvoorbeeld ook als babyfoon. Net als de Mini Cube HD Camera heeft dit apparaat eveneens beweging- en geluid detectie en een microfoon en luidspreker. Zo kun je op afstand live meekijken en meteen actie ondernemen als dat nodig is. Beeldmateriaal slaat de camera op op een SD kaart. Deze bevestig je in het SD kaart slot aan de achterkant van het apparaat.

Verschillende starterkits

De verschillende starterkits combineren deze basisonderdelen met de andere beschikbare slimme apparaten, zoals een brand- en koolmonoxide melder, een watermelder, deur- en raamsensoren en nog veel meer. Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden van een slim alarmsysteem? Neem dan kijkje bij de typen starterkits of kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

8435-home8-basis-starterkit-1024x576.jpg

Alles in huis voor 'n veiliger thuis ®

 • Slimste alarmsysteem van Nederland
 • Doe-het-zelf: installeren binnen 30 minuten
 • Slimme mix van gebruikers, locaties en functies, alle aangesloten apparaten te bedienen vanuit één app
 • Gratis verzenden en retourneren
 • Ook verkrijgbaar op:
 • Amazon
 • Coolblue
 • Bol
 • Hubo
 • Epine
 • Kieskeurig